Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
TENGA Hole Lotion REAL var 1

TENGA Hole Lotion REAL

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

TENGA Hole Lotion REAL glidecremen er eksklusivt udviklet til brug sammen med Flip Hole. REAL glidecremen har meget realistisk følelse. Den er for brugere, som søger den mest realistiske oplevelse med deres Flip Hole.

Ved brug af glidecremen vil du opnå en forøgelse af den sensuelle stimulation.

Hole Lotion serien består af fire glidecremer med hver sin funktion og karakteristika.

SOLID: Er tyk, drøj og kilstrer ikke. MILD: Er mild, nænsom og cremet. REAL: Er realistisk og let cremet. WILD: Er energisk, drøj og tilsat menthol.

Vi anbefaler, at du prøver de fire forskellige glidecremer for at finde den, du bedst kan lide.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Udemærket
Postmandper - 26. may. 2024
Udemærket produkt kan godt lide dens formel. Det glider godt men har en lækker fornemmelse. Ville gerne have haft købt søster produktet af denne af den cool edition for den havde jeg før og den var endnu mere lækker men dens kølige effekt men den var udgået så er denne faktisk en fin version uden køle.
Perfekt
Anon - 23. jul. 2023
Jeg har ikke prøvet meget forskelligt glidecreme, men da jeg købte nogle Tenga produkter, valgte jeg at gå med denne. Glidecremen er meget tyk, og giver en utrolig god oplevelse. Jeg har svært ved at vurdere hvordan den er, i forhold til andre produkter, men jeg er 10/10 tilfreds med denne oplevelse, så giver den naturligvis topkarakter. Det hænder, af og til, at der kommer lidt glidecreme ved siden af legetøjet, og heldigvis er dette nemt at "glide ud" for at få til at forsvinde. Det klistrer overhovedet ikke, hvilket er et kæmpe plus. Køb det!
Godkendt
Newcomer - 31. oct. 2021
Meget tykflydende creme, der dog løser opgaven. Kan være lidt svær at påføre og man skal passe lidt på hvor tråde havner når påføringsstudsen flyttes fra påføringsstedet.
Meget meget fed glidecreme
Kim - 29. aug. 2016
Det her er den tykkeste glidecreme jeg har prøvet. Den glider rigtig godt, men den er meget fed. Jeg har derfor fundet det bedst at fordele cremen lidt med fingrene, da det ikke er så nemt bare at trykke den ud. Men selve følelsen af cremen er rigtig god.
Den bedste glidecreme til Tenga Masturbator
Baal - 6. oct. 2020
Tenga Tumblers, eller for at sige det ligeud, masturbatorer, er redskaber designet og finjusteret oven på sidstnęvnte. Du får den bedste ydeevne, dvs. nydelse, hvis du bruger en glidecreme designet til anvendelse sammen med dem. Jeg har prųvet flere forskellige glidecremer med dette legetųj, men intet kan sammenlignes med Tengas signaturglidecreme. Jeg plejede at tage det med fra Japan, men da det var fęrdigbrugt, fųltes det som verdens undergang, indtil jeg indså, at det også er tilgęngeligt i nationale butikker! Parti! o/ :D
0
Det bedste!
Gustav - 3. nov. 2020
Meget god og tyk!
0
Skidegod.
A - 21. aug. 2020
Fantastisk at bruge med Tengas produkter!
0
Et meget fedtholdigt smøremiddel
Anonymous - 11. aug. 2018
Dette er den mest tyktflydende glidecreme, jeg har prøvet. Den glider rigtig godt, men den er meget fedtet. Så jeg tror, det er bedst at fordele cremen lidt med fingrene, for det er svært bare at presse den ud. Men selve følelsen af cremen er virkelig dejlig.
Maskinoversat fra sinful.se
Anbefales sammen med Tenga-produkter
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kan trygt anbefale Tenga Hole Lotion Real sammen med produkter fra Tenga, såsom Tenga egg, Flip orb, Flip zero osv. Fungerer også godt sammen med produkter fra Fleshlight. Efter min mening god smøreevne og langtidsholdbar. Flasken holder i lang tid. Som med alle andre glidecremer skal du først teste på armen og lade det sidde et stykke tid for at se, om der kommer en allergisk reaktion. Alt i alt perfekt til brug med Tenga-produkter og Fleshlight.
Maskinoversat fra sinful.no
Godt lysbillede
Anonymous - 13. mar. 2024
Fantastisk glid. Testet sammen med tenga flip, giver oplevelsen af den ægte vare.
Maskinoversat fra sinful.no
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS