TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
TENGA Rolling Head Cup var 1

TENGA Rolling Head Cup

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

TENGA Rolling Head Cup er et onaniprodukt til mænd, som giver 360° stimulering via spiralsektionen i midten. Den indvendige struktur har en mærkbar udformning, som giver dig en intens og direkte stimulering. 

Cup'en er yderst fleksibel og kan både bevæges fra side til side eller frem og tilbage, så oplevelsen bliver, som du bedst kan lide den. Den indvendige struktur sørger for, at du bliver pirret, så snart du trænger ind. Den er designet med en markant udformning, som er udstyret med en lille tip, så penishovedet får mest mulig stimulering, når cup'en drejes og bevæges. Det betyder, at du får mere kontrol over cup'en og oplever en mere direkte stimulering. 

Produktet er udstyret med glidecreme, men vil du have det ekstra vådt, kan du selv tilføje en vandbaseret glidecreme. Kontrollér vakuum effekten via ventilen, som du finder i toppen, så du kan styrer, hvor stramt det skal være. 

Produktet er designet til engangsbrug, men rengørs det efter brug med vand og sæbe og får det lov at lufttørre, er det muligt at nyde produktet flere gange.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS