Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
TENGA Rolling Head Cup var 1

TENGA Rolling Head Cup

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

TENGA Rolling Head Cup er et onaniprodukt til mænd, som giver 360° stimulering via spiralsektionen i midten. Den indvendige struktur har en mærkbar udformning, som giver dig en intens og direkte stimulering. 

Cup'en er yderst fleksibel og kan både bevæges fra side til side eller frem og tilbage, så oplevelsen bliver, som du bedst kan lide den. Den indvendige struktur sørger for, at du bliver pirret, så snart du trænger ind. Den er designet med en markant udformning, som er udstyret med en lille tip, så penishovedet får mest mulig stimulering, når cup'en drejes og bevæges. Det betyder, at du får mere kontrol over cup'en og oplever en mere direkte stimulering. 

Produktet er udstyret med glidecreme, men vil du have det ekstra vådt, kan du selv tilføje en vandbaseret glidecreme. Kontrollér vakuum effekten via ventilen, som du finder i toppen, så du kan styrer, hvor stramt det skal være. 

Produktet er designet til engangsbrug, men rengørs det efter brug med vand og sæbe og får det lov at lufttørre, er det muligt at nyde produktet flere gange.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Målløs
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er helt utroligt. Jeg kan ikke sige andet. Overgik alle mine forventninger.
Maskinoversat fra sinful.se
Hvis du kan lide blowjobs
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er den perfekte ting, hvis du kan lide blowjobs. Det minder meget om det. Du kan lege med den, som du vil. Blød eller hård. Jeg havde ikke regnet med, at den ville være så god. Jeg kan ikke vente med at prøve de nyere, de har lavet som denne.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS