TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
TENGA Soft Tube Cup Cool var 1

TENGA Soft Tube Cup Cool

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Prøv TENGA Soft Tube Cup Cool, et nyt og lækkert onaniprodukt fra serien, der i 2011 blev kåret til bedste sexlegetøj til mænd. 

Soft Tube Cup Cool giver dig samtidig følelsen af at være sammen med en kvinde, samtidig med at den har en pirrende, kølende effekt. Med Soft Tube Cup Cool får du et lækkert og stilrent onaniprodukt, der trods et diskret ydre rummer intens stimulation. Den pirrende, indvendige struktur giver dig en oplevelse, du sent vil glemme. Du bestemmer selv hvor stram du ønsker at Soft Tube Cup Cool skal være og hvor kraftig en sugende fornemmelse du vil ha' - du kan nemlig justere vakuummet via en ventil i toppen af cup'en.

Af hygiejniske grunde er TENGA Soft Tube Cup Cool designet til engangsbrug. Dog kan du evt. bruge den igen, hvis du bruger den sammen med et kondom og ekstra glidecreme. 

Tenga Cup er kåret til det bedste sexlegetøj til mænd og modtog en EROTIXXX award i oktober 2011.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS