Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
TENGA U.S. Original Vacuum Cup Masturbator var 1

TENGA U.S. Original Vacuum Cup Masturbator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

U.S. Original Vacuum CUP fra Tenga er et stilrent onani produkt til mænd. Oplev følelsen af det vildeste blowjob.

Den er skabt til dig, der synes, at den Original Vaccum Cup er lidt for snæver. En ventil i toppen gør at du selv kan styre vakuum i cup'en, som giver en sugende fornemmelse.

Den er af hygiejniske grunde designet til engangs oplevelser. Brug evt. kondom og ekstra glidecreme sammen med, så kan den bruges flere gange.

Tenga er produceret under høje kvalitets krav i Japan.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God fornøjelse
Tom - 23. apr. 2022
Dejlig at bruge men hvis man ikke er stor skal man ikke vælge denne
Hold my beer
Chris - 6. nov. 2020
Dette fine lille produkt kom i kurven lidt ved et tilfælde, men hold da kæft, det har jeg ikke fortrudt! Jeg har brugt produktet solo og sammen med min hustru. Hun kunne bygge min orgasme op som jeg aldrig har prøvet før, plus hun blev helt vild af at se hvad det gjorde ved mig. Prøv den!!!
Glimrende
A. - 4. dec. 2019
Mægtig sjov og rigtig lækker følelse. Nok første gang jeg har oplevet samme kraftige orgasme som ved sex. På ingen måde skuffet!
fungerer upåklageligt
Sipa - 14. jul. 2019
Jeg synes at det er et ganske godt produkt, som jeg har fået ind ad døren, og især når man kigger på prisen
Virkelig godt
Mik - 2. dec. 2018
Rigtig god. En skam, at du kan kun bruge det et par gange.
Super god!
C - 21. aug. 2018
Intet dårligt at sige
Det første onaniprodukt
Anonymous - 11. jan. 2019
Wow... Dette var mit første onaniprodukt, som jeg har købt. Jeg købte Ultra Size-modellen, netop fordi jeg troede, at oplevelsen ville være lidt mildere eller løsere. Men jeg oplevede, at den var meget stram på trods af navnet. Det rev hurtigt i det kondom, jeg brugte, og det er en følelse, der udløser en følelse af rædsel i ens sind. Den laver fløjtelignende lyde, når man pumper i den. Hvis du let bliver distraheret af lyde, eller hvis du bor sammen med mennesker, du absolut ikke vil dele dette øjeblik med, er det værd at overveje, før du køber. Bortset fra dette gav produktet et stort øjeblik af nydelse, som helt sikkert giver gode gamle hænder meget hård konkurrence. Produktet er meget nemt at bruge. Bare skru låget af, og så er du i gang! Indersiden er rigeligt forsynet med smøremiddel fra fabrikken, men jeg anbefaler, at du eventuelt bruger dit eget smøremiddel, da det tørrede hurtigt.
Maskinoversat fra sinful.se
Det er OK
Anonymous - 13. mar. 2024
Da jeg bestilte dette produkt, havde jeg helt overset, at det var et engangsprodukt. Det var fint de få gange, jeg brugte det, men det er bestemt ikke prisen værd (selv med rabatten). Hvis du har råd til at købe flere, så køb et ordentligt stykke legetøj, der kan bruges flere gange.
Maskinoversat fra sinful.se
Mindblow!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har købt mine fleshlights gennem årene, men jeg har aldrig rigtig kunnet lide dem. Men det her tager kegler! Følelsen, da jeg satte den i, var følelsen af en mund, jo længere ned den gik, jo mere spændende blev det, meget realistisk, fik den fuldt smurt med glidecreme! Spændende, realistisk og passer faktisk perfekt!
Maskinoversat fra sinful.no
Tega Ultra Størrelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Rigtig godt
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS