Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
The Tower Erection Enhancer Penisring og Anal Plug var 1

The Tower Erection Enhancer Penisring og Anal Plug

Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
99,00 kr.74,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Soft Comfort Anal Douche
249,00 kr.186,75 kr.
Inkl. moms
399,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Master Series giver dig her alle tiders mulighed for at få ekstra stimulation omkring penis og anus under samleje og onani.

The Tower er lavet i en lækkert materiale, som er blødt og fleksibelt. Penisringen kan strækkes og den styrker din erektion, så den bliver både fyldigere og hårdere.

Samtidig giver den del af ringen, som går omkring pungen, en meget pirrende følelse, fordi den virker som en ball stretcher, der trækker pungen nedad. 

Sidst, men ikke mindst, giver The Towers indbyggede analstav dig dejlig stimulation bagtil. Du bør altid anvende en god, vandbaseret anal glidecreme sammen med The Tower, så indføringen bliver mere behagelig og legen bliver mere levende. 

The Tower er lavet af kvalitets TPR og selve penisringen kan strækkes fra 3 cm til 4,5 cm i diameter.

Obs! Start med at placere ringen omkring penisroden, inden du sætter fører den omkring pungen. Før så anal pluggen ind til sidst. Det kan kræve lidt øvelse at få The Tower til at sidde rigtigt og derfor anbefaler vi denne penisring til dig, som allerede har erfaring med penisringe. 

MærkeMaster Series
Produktvægt (g)93
Fuld Længde (cm)11
Indførbar Længde (cm)11
Diameter (cm)3.5
Indre Diameter (cm)3
Strækbar DiameterJa
Primært MaterialeTPR
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Italiensk, Russisk, Hollandsk
SKU14424
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Pasformen er dårligt
Store K - 7. jul. 2022
Til pik og kugler passer den rigtigt godt, men når de to ting er sat på plads, så virker den tredje ting ikke rigtigt. Bevæger du dig bare lidt så ryger den ud. Lige den del kunne godt have været lidt længere så at den kunne blive siddende. Materialet er også lige en anelse for blødt til den slags, den kan være svær at få plads.
Tight, men svær at få på
Hansen - 2. jan. 2015
The Tower Lover tre nydelser samtidigt, og selvom det er et produkt, præsterer de hver især forskelligt. Penis ringen sider stramt, og uden særlig megen forudgående erfaring vil jeg sige den sidder meget stramt hvilket betød en meget fyldig erektion ;) Ball stretcheren sidder om muligt endnu strammere og var virkelig svær at få ud over begge kugler. Efter et par smertefulde forsøg lykkedes det (afspejles i "nemt at bruge karakteren") men så sidder The Tower også virkelig godt! Min oplevelser er at kuglerne gerne måtte blive strukket endnu længere ned hvilket kunne tale for en seperat Ball stretcher, men sammen med penisringen føles det som om man tager ét produkt på der bare skal blive siddende hele dagen :) Anal plug'n er lige det mindste og føleles lidt usynlig i forhold til den intensitet man får omkring penis og kugler. Den passer lige ind bagtil men sidder så tæt på kroppen af det ikke er lige får at føre den "ind og ud". igen kunne en seperat plug være løsningen, eller alternativet kunne være Rogue Erection Enhancer'en der er lidt større. Generelt er TPR materialet lækkert og blødt, men svært at bruge med vandbaseret glidecreme da denne udtørrer. Dette medførte at TPR materialet "gnidder mod huden" hvilket ikke føles så fedt.
Yderst behageligt!
John - 25. jan. 2016
Jeg har haft min i et stykke tid, og det giver utrolige orgasmer! Et hul til pungen og et hul til penis, men hvis du vil have det hårdere, så kan du putte hele pakken i et af hullerne. Et materiale, der på en måde er blųdt, men samtidig også hårdt, hvilket jeg personligt nyder rigtig meget, med et stort tryk omkring penis, men ganske blid anal indsęttelse. Anbefalet!
0
Stiv
Anonymous - 2. dec. 2022
Stædigheden mærkes til det sidste!
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS