Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
The Vice Standard Kyskhedsbælte var 1

The Vice Standard Kyskhedsbælte

Valgt Indførbar længde (cm):
3.5
5.5
6
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
1.395,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Det har aldrig været lettere eller mere sikkert at låse din underdaniges mest dyrebare ejendel inde. Vice er et let, men robust kyskhedsbælte, der giver mulighed for at bruge den særlige anti-pullout teknologi. Efter 2 dages konstant brug bliver bæltet uundværligt. 

Det smukke lyserøde kyskhedsbælte indeholder et penisbur (vælg mellem 3 størrelser), 4 bagringe i forskellige størrelser, 4 spacers og låsepinde, 3 anti-pullouts med tekstureret sider, 1 låsehætte og 1 hængelås med 2 nøgler. Bæltet kan også monteres uden et anti-pullout for mere begyndervenligt brug, hvor det med fordel kan tilføjes efterfølgende for at gøre buret endnu mere sikkert og stabilt.

Delene er fremstillet i polycarbonat af medicinsk kvalitet, så de både er lette og holdbare. Vice kan bæres diskret under tøjet og er designet til længere tids brug. Penisburet har lufthuller og et hul i toppen til vandladning. Der medfølger en omfattende monteringsvejledning.

Rengør delene med varmt vand og sexlegetøjs rengøring for god hygiejne. Opbevar delene i den medfølgende fløjlspose.

MærkeThe Vice
Produktvægt (g)163
Indre Dybde (cm)3.5
Strækbar DiameterNej
StørrelseS
Primært MaterialePC (Polycarbonat)
FarveRosa
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogEngelsk
SKU23981
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fremragende produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi har ejet "mini"-versionen i en uge nu. Det er vores 5. bur, og jeg må sige, at det er det mest behagelige kyskhedsbur, jeg har haft på indtil videre. Vi kan varmt anbefale dette.
Maskinoversat fra sinful.no
Sædelighedens kyskhedsbur
Anonymous - 13. mar. 2024
Desværre er den The Vice, jeg fik hjem, ikke som den skal være - stifterne med afstandsstykker og anti-udtrækket passer ikke, så låsen passer ikke.
Maskinoversat fra sinful.nl
meget meget godt produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
super bur meget god kvalitet. behagelig at sætte og bære (det føles tørt uden at være for). og især når det er installeret umuligt at fjerne kan ikke uden at fortryde. vice og virkelig et godt mærke. jeg anbefaler 100%.
Maskinoversat fra sinful.fr
godt
Anonymous - 13. mar. 2024
godt produkt, kan fjernes, men umuligt at sætte tilbage. jeg anbefaler
Maskinoversat fra sinful.fr
Kvalitetsvarer
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg købte The Vice standard sidebælte, og jeg kan varmt anbefale produktet! De mange forskellige dele kan være forvirrende i starten, men jo flere størrelsesmuligheder, jo bedre. Fra tidligere forsøg (CB6000 og en overraskende høj kvalitet stål fra Kina) gjorde det nemt at finde de rigtige dele. For en nybegynder anbefaler jeg at starte med den største og eksperimentere med de mindre for at se, hvad der fungerer bedst. I de fleste tilfælde er den strammest mulige bedst, så længe blodgennemstrømningen ikke hindres. Vice's anti-pullout er det, der gør den unik, og det er derfor, den er af så høj kvalitet. Buret sidder godt og er nemt at holde i længere tid, men det er anti-pullout, der gjorde mig hooked. Det fungerer virkelig godt. Tidligere bure var rimelig nemme at trække ud, men Vice holder godt fast!
Maskinoversat fra sinful.fi
Det bedste bur, jeg har prøvet!
Anonymous - 4. sep. 2022
Jeg elsker virkelig The Vice. Det eneste plastikbur, jeg kender til, som har en skridsikring, der forhindrer dig i at vride dig ud af det. Det kommer også med mange størrelsesmuligheder, så du nemt kan finde ud af, hvad der passer. At det er lyserødt, er et meget stort plus. Men jeg ville ønske, at den havde en anden låsemulighed, som var mere diskret.
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS