Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
TitanMen Master Tool 4 Butt Plug var 1

TitanMen Master Tool 4 Butt Plug

Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
99,00 kr.74,25 kr.
Inkl. moms
299,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Titanmen Master Tool 4 Butt Plug er en plug til dig, der er til fyldig anal stimulation. Dens rundede top gør den behagelig at indføre, og den vil bare føles endnu mere lækker og glat, hvis du bruger glidecreme på den.

Den har et "triple ripple"-design med 3 "buler" i forskellige størrelser, hvor den øverste "bule" er på 4,7 cm. i diameter, den mellemste på 5,2 cm., og den nederste "bule" er 6,5 cm., så her er en plug, der virkelig kan fylde dig helt ud.

Den er 16 cm. lang i alt, hvoraf de ca. 15 cm. er indførbare, og den har en god, solid "stopper" forneden, så den altid bliver, hvor den skal være.

Titanmen Master Tool er fremstillet i PVC og det antibaktierelle Sil-A-Gel og er 100 % ftalatfri. 

Den er vandtæt og nem at rengøre. Brug først varmt vand og efterfølgende en sexlegetøjsrens.

MærkeTitanMen
Produktvægt (g)363
Fuld Længde (cm)16
Indførbar Længde (cm)15
Diameter (cm)6.5
Bredde (cm)6.5
Primært MaterialePVC
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Russisk, Hollandsk
SKU14938
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Stor… større…. STØRST… SIZE DOES MATTER
Den lykkelige mand - 18. oct. 2022
Jeg syntes selv at være en erfaren herre hvad angår diverse “plugs” til bagenden. Første gang jeg forsøgte at opsætte “pluggen” var uden egentlig succes. Selvom jeg benyttede en stor mængde glidecreme til formålet. Var det mig ikke muligt at komme forbi den sidste “bredeste” stykke på “pluggen”… måtte give op efter 30min tid. Andet forsøg var en langt større succes. Det tog mig dog ca. 40-45min og lidt “lirken” og “vrikken”… og WUPTI. Så var bagenden godt fyldt op!!! Det er en seriøs plug. Den sidder lige i skabet uden ubehag, og presser godt på prostataen… hvilket i mit tilfælde bevirkede, at min udløsning var meget mere kraftfuld og med meget mere sæd sprøjtende ud i atmosfæren. Jeg glæder mig allerede til næste seance
Master tool
Kj - 11. jan. 2022
Fantastisk produkt. Let og behagelig at indføre og en god og solid fod, der holder den på plads. Har en dejlig facon, som giver stor nydelse bule for bule. Sidder og fylder godt.
Super
Lust - 27. nov. 2021
Et godt stykke legetøj til dem der vil udvide horisonten ;)
Utrolig god buttplug!
K - 27. jul. 2019
En utrolig god buttplug, der dog er for øvede anal entusiaster. De tre forskellige størrelser på kuglerne gør at man får en dejlig pirrende fornemmelse ved indføring, og når den største kugle kommer ind er der dømt festfyrværkeri! 10 ud af 10 herfra!
Helt fantastisk
SlaveDreng - 8. nov. 2018
Denne butplug har været min favorit lige siden jeg fik den ind ad døren, da den er god til langtidsbrug. Fordelen ved den er at den ikke glider ud som andre kan gøre. Det skyldes foden af den er lang og at den sidste kugle er stor. Den er dejlig bøjelig og sidder fin fast ved hoste, anstrengelse, vandladning mm. og man kan glimrende gå ned i knæ. Den er for øvede og kuglernes diameter er: Øverste 46 mm., midterste: 52 mm nederste: 64 mm. Fodens diameter er 38 mm. Dens volumen er ca. ¼ liter, så sørg for at være tømt inden brug.
Et betydeligt plug
Martin - 31. may. 2021
Et rimeligt stort plug til den ųvede. Den fųrste kugle er perfekt og den perfekte stųrrelse. Og den tredje og sidste kugle passer perfekt.
0
Titanium Master Tool 4 Anal Plug
Rolf Johansson - 26. jul. 2018
Dejligt at bringe noget stort ind i bagdelen. Jeg nyder det.
0
Strålende anal plug
Erik - 19. dec. 2017
Den stųrste kugles diameter er 6,5 cm og er perfekt til mig at begynde at strękke med, fųr jeg begynder at strękke den seriųst. Meget god kvalitet som altid fra Titanmen. Anbefalet!
0
En hård negl!
Anonymous - 13. mar. 2024
Den her var større, end jeg havde frygtet :) Den nederste kugle er enorm. Proppen er god og tung, jeg sætter pris på lidt vægt. Meget tilfreds indtil videre. Også meget hurtigt og diskret leveret.
Maskinoversat fra sinful.no
Fantastisk buttplug
Anonymous - 2. jan. 2020
Den er stor, så den er ikke for begyndere. Men den er meget glat, så den er utrolig nem at bruge og nem at holde ren. Den har en stigende diameter, og du kan mærke hver stigning og bliver belønnet, hver gang du passerer en. Min yndlings buttplug
Maskinoversat fra sinful.no
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS