Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Fetish Sexlegetøj

På denne side finder I en samling af de mange forskellige slags sexlegetøj, der er velegnet til fetish lege. Det er her I finder f.eks. kyskhedsbælter, der er gode til dominanslege og elektro sexlegetøj, der giver en meget anderledes og intens form for stimulation. Også dildoer, penisringe, oppustelige plugs er at finde her på siden.

Mest populære produkter

Fetish sexlegetøj kan også være sobert og stuerent

Hvad betyder fetish overhovedet?

Mange gange gennem årene har fetish fået forskellige meninger. Ikke fordi de har været meget distanceret fra hinanden. Det har simpelthen bare handlet om, at ordet ’fetish’ har stået model til subjektive opfattelser, hvor nogle har hængt mere ved end andre. Fetish er nemlig en seksuel, stærk interesse i genstande eller kropsdele, der normalvis er uinteressante for andre mennesker. De forskellige opfattelser gennem årene har dermed resulteret i, at de alle bunder i samme kerneform, men nogle vurderer at fetish er bindelege. Nogle mener SM og fetish er det samme. Andre mener noget helt tredje. Det giver derfor også rigtig god mening, at branchen for fetish sexlegetøj er eksploderet, og at det kan fås i et utal af variationer i dag. Hvis du kan lide bondage, findes der udstyr i form af reb, lænker, håndjern og tape. Er det mere rollespil eller dominans, du tænder på, behøver du heller ikke gå tomhændet hjem. Her findes kostumer, kyskhedsbælter, masker og masser af andet latex, læder og laktøj. Du finder sågar også elektrosex legetøj i vores store sortiment. Fetish-markedet rummer sexlegetøj til alle, der har lyst til at udforske og eksperimentere i soveværelset.

Pust nyt liv i forholdet med fetish sexlegetøj

Naturligt nok blev fetish leg og fetish sexlegetøj set som noget, man skulle holde for sig selv før i tiden. Fetish er jo fascinationen af noget anderledes, og dette kunne godt være svært for andre at acceptere. I dag ser tiderne dog meget lysere ud. Både normalt sexlegetøj og fetish sexlegetøj bliver da også brugt flittigt, og det er vi hos Sinful henrykte over. Vi har altid haft det som kerneværdi at inspirere danskerne til et bedre sexliv. At eksperimentere med fetish sexlegetøj er en glimrende måde at puste til flammen i forholdet. Først og fremmest handler det naturligvis om kommunikation. Man skal kunne snakke med hinanden om, hvad man kunne tænke sig at prøve, og hvad, der kunne være interessant. Når man har fundet ud af, hvad man vil eksperimentere med, handler det ydermere om en god portion tillid. Næsten uanset hvad man forsøger sig med i fetish-verdenen, bør man f.eks. finde ud af, hvor hinandens grænser går, og tillid bør altid være nøgleordet.

Lad Sinful levere dit nye fetish sexlegetøj

Meget fetish udstyr er udformet på måder, som udfordrer brugeren – på én eller anden måde. Bindelege er f.eks. leg, hvor man binder hinanden med snor, tape eller lignende, og fratager kontrollen over partneren. Hvis man skal have en god oplevelse med at blive bundet, skal man netop stole på hinanden, og vide hvornår det er godt, og hvornår det er for meget. Alle er selvfølgelig forskellige, så det kan sagtens være, din partner bliver utroligt tændt af mere, end du selv ville synes om. Blindfolds er også en klassiker, når det kommer til fetish. Det er én af de mildere former, hvor man fratager sin partner synet, og lader de andre sanser intensivere. Det kan også være, man tænder på en gag til munden eller brystklemmer. Smerte kan ofte være en del af legen mht. fetish – både mild smerte eller hurtig, intens smerte. Det kan absolut være erotisk, fordi kroppen bliver ekstra følsom, og der går et lyn gennem den, når smerten rammer. Her anbefaler vi, at du kigger på fetish sexlegetøj som: piske og paddles, pinwheels, elektrosex legetøj eller klemmer. Alt sammen kan fås hos Sinful, så du kan komme i gang med opleve nye, spændende ting i soveværelset.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS