Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Bad Kitty Vagina Pumpe var 1

Bad Kitty Vagina Pumpe

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
269,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Med vaginal sucker kan du øge sensiviteten og følsomheden i og omkring din vagina.

Sådan gør du: Sæt vaginal pumpen ned over vagina, tryk på pumpen og mærk, hvordan vakuumet pirrer i hele området. 

Prøv dig lidt frem og lad ikke vaginal sucker pumpen sidde på for længe første gang. Pumpen kan også bruges omkring brystet.

MærkeYou2Toys
UndermærkeBad Kitty
Produktvægt (g)150
Fuld Længde (cm)14.5
Indre Dybde (cm)6
Indre Diameter (cm)8
Strækbar DiameterNej
Bredde (cm)8
Primært MaterialeABS-plast
FarveLilla
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberVakuum funktion
SprogSpansk, Hollandsk, Italiensk, Fransk, Dansk, Engelsk, Russisk, Tysk
SKU12518
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Alt for stor
Mini - 2. apr. 2021
Man skal være bred for at den kan holde tæt
Svær at bruge
Lotusse - 15. aug. 2019
Syntes det kunne være sjovt at prøve, men jeg har endnu ikke formået at få den til at fungere, som den skal... Den virker ellers til at sidde fint... Så øvelse kan forhåbentligt hjælpe!
Super fræk i den lilla farve, og så endda med glimmer på!
Trine - 21. aug. 2017
Ikke altid lige nem at få til at passe dernede, men virker super når først den sidder. Materialet er godt og holdbart. Har ikke fået så meget af den beskrevne "pirrende" fornemmelse endnu, men tror det kan opnås efter lidt mere eksperimentering.
Sjov og Kinky
Hotasshell1987 - 20. jun. 2017
Kan være lidt svær, at få til at passe på alle størrelser ;) Men nå den først sidder der og man er tålmodig, kan man sagtens opnå et tilfredsstillende resultat til få penge
Kųb ikke.
Sonny Johansson - 19. jul. 2021
Super dårlige monteringsslanger, der lųsner sig og ikke er tętte.
0
Et must for alle "perverse" derude, om end en smule besværligt.
Anonymous - 13. mar. 2024
Koppen er tilstrækkelig stor til at få den hævede effekt, man kan se på film, og den er godt designet til at lukke tæt. Men bælgen til pumpen passer ikke godt og skaber ikke et tilstrækkeligt vakuum. Fik kontaktet kundeservice angående bælgen, der slap flere gange, når jeg pumpede et vakuum op, fik en helt ny pumpe sendt til mig uden spørgsmål, så ikke bare bælgen, meget god kundeservice her hos Sinful, et stort plus til jer. Desværre var der ingen fejl i produktet, men designet er sådan, at bælgen slipper, hvis man trykker ordentligt på den og ikke holder den helt lige mod slangen. Man kunne dog ikke få nok "sug" til at få en resteffekt ved bare at pumpe med bælgen. Vi så i en p-film, at fyren sugede luften ud gennem bælgen, så vi prøvede det og fik nok sug til, at hævelsen blev siddende, efter at koppen var fjernet. Du skal dog lade koppen sidde i mindst 30 minutter, det kan være nødvendigt med længere tid, og med et ret godt vakuum for at få den hævede effekt, du leder efter, men det er helt klart det værd, du kan slippe vakuummet i et par sekunder og derefter bygge det op igen, gentag det flere gange i løbet af disse 30 minutter og lad pigen kontrollere, hvornår og hvor ofte du slipper vakuummet. Husk at opbygge vakuummet langsomt, da det hurtigt kan gå fra behageligt til ubehageligt og smertefuldt, hvis vakuummet bliver for højt. Området, som koppen skal ligge imod, skal være barberet, for at koppen kan lukke ordentligt, og smør området, gerne med en vandbaseret glidecreme, før du sætter koppen på plads og begynder at opbygge vakuummet Min pige tænkte først, da jeg nævnte pumpen, at det ikke var så interessant, men så så hun et klip, hvor en pige blev pumpet op, og så blev hun virkelig nysgerrig. Da vi først havde prøvet det, syntes hun, at det var rigtig dejligt at være så hævet, og for mig var den visuelle effekt og hendes reaktioner helt vidunderlige, da hun blev meget mere følsom. Jeg tror, du vil blive glad for produktet, så længe du følger mine tips, hvis du er nybegynder, når det gælder pumper. Har læst i en guide, at størrelsen på koppen er af største vigtighed. For lille, og du vil ikke få den effekt, du leder efter. For stor, og den vil ikke være behagelig. Mål derfor først, hvor stor din fisse er, fra anus og 1-2 cm over klitorisroden, hvor skamlæberne mødes, og også bredden lige uden for de ydre skamlæber. Held og lykke med pumpningen
Maskinoversat fra sinful.se
God
Anonymous - 2. dec. 2019
Det virker godt, men for at den virkelig hæver, skal den være død i cirka 20 minutter. Så kan det gøre lidt ondt at sidde så længe. Men det er en rigtig dejlig fornemmelse, når den er hævet.
Maskinoversat fra sinful.se
Virker ikke
Anonymous - 4. jul. 2021
Desværre har denne pumpe ventilen meget tæt på basen. Det betyder, at du kan pumpe 1 gang, og derefter er ventilen dækket af hud, og du kan ikke pumpe flere gange. Det gik desværre lige ned i beholderen :(
Maskinoversat fra sinful.no
Ikke dårligt, men heller ikke godt
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktets design er dårligt, det passer måske ikke ordentligt, og der er risiko for luftlækage. Pumpen er ineffektiv.
Maskinoversat fra sinful.fi
For stor
Anonymous - 13. mar. 2024
De internationale sider reklamerer med, at det er en størrelse, der passer alle. Det er ikke sandt! Af en normal størrelse at være er den ret stor i længden og bredden, hvilket betyder, at du ikke kan støvsuge i nogen position. Penge spildt!
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS