Bad Kitty

Tyske Bad Kitty er kendt for at lave blide fetish produkter, så der er noget for enhver smag. Bad Kitty produkterne giver dig en masse spændende legemuligheder, hvad end du vil nyde dem på egen hånd eller sammen med en partner.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 10 produkter

Bad Kitty - blid og fræk fetish

Bad Kitty BDSM til enhver smag

Her på siden finder du et væld af forskelligt Bad Kitty BDSM udstyr. Med de mange varianter, er det let at finde noget, som passer til enhver smag. Hvad end du er til hårde eller blide fetish lege.

Du kan få alt fra bløde manchetter, som du kan spænde din partner fast med, når det skal være ekstra frækt, til vagina pumper, der kan øge vaginal stimulation og sensitivitet. Derudover finder du også piske, butt plugs og endda dobbelt dildoer. Der er altså ikke sparet på godterne, så du kan roligt gå på udkig efter dit nye Bad Kitty BDSM udstyr og finde noget, der opfylder alle dine seksuelle behov.

Vores sortiment af Bad Kitty BDSM udstyr kan bruges til både solo-hygge samt sjov med en partner. Det afhænger alt sammen af, hvad du er mest til, når lysten melder. Hvad end du vil bruge det frække legetøj alene eller sammen med nogen, kan vi garantere dig en fræk og uforglemmelig oplevelse, der kan bringe dine seksuelle fantasier til virkelighed.

Både for nybegyndere og øvede

Bad Kitty er et brand, som designer fetish legetøj, der kan bruges af både nybegyndere og øvede. Det er ikke så voldsomt, at en nybegynder ikke kan bruge det, men det er samtidig også nogle klassiske elementer, som enhver øvet kan få stor nydelse ud af. Det er nemlig nogle meget alsidige produkter, og du er selv herre over, hvordan du bruger dem. Bruger du for eksempel en flogger, kan du justere styrken af dine slag alt efter, hvor vildt det skal være.

Bad kitty fetish produkter kan være rigtig sjove og frække at bruge sammen med en partner, men det er vigtigt, at I sammen aftaler, hvilke grænser der er, før I slår jer løs. Hvis I ikke er på bølgelængde, kan det resultere i, at en af jer ikke føler sig tilpas med udviklingen af legen. Det kan meget hurtigt ødelægge den gode stemning og udvikle en barriere, som gør det svært for jer at udforske andre fantasier i fremtiden.

Når det er sagt, skal I ikke være bange for at udforske nye og spændende seksuelle grænser med hinanden, så længe I er enige om udfaldet og er opmærksomme på hinanden undervejs. Det kan skabe endnu større intimitet mellem jer og bringe jer tættere på hinanden.

Find dit nye Bad Kitty sexlegetøj

Vi ved godt, at det kan være svært at vælge mellem de mange fantastiske varianter af Bad Kitty sexlegetøj. Og det er selvfølgelig vigtigt, at du finder det helt rigtige til dine behov. Med så mange gode muligheder, kan du sikkert let blive fristet til at købe det hele. Det skal du selvfølgelig heller ikke holde dig fra, men hvis budgettet trods alt ikke rækker, er det vigtigt, at du finder den bedste løsning til dig.

Hvis du skal bruge dit Bad Kitty sexlegetøj sammen med en partner, kan du eventuelt inddrage dem i beslutningen. På den måde kan I sammen finde de frække sager, I senere skal teste af.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, kan du altid kontakte vores kundeservice. De sidder klar ved både telefon og computer for at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dine behov. Hvad end du har spørgsmål til vores Bad Kitty sexlegetøj eller de andre produkter, du finder her på webshoppen, er vi altid klar til at hjælpe.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk