Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
We-Vibe Anniversary Sync Collection Sæt var 1

We-Vibe Anniversary Sync Collection Sæt

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

We-Vibe har 10 års jubilæum, og I kan tage del i festlighederne med deres limited edition We-Vibe Anniversary Sync Collection Sæt.

Nyd den populære We-Vibe Sync par vibrator, der bæres af kvinden under samleje. Den stimulerer hendes G-punkt og klitoris, mens manden også får glæde af de pirrende vibrationer.

We-Vibe Sync styres fra den medfølgende fjernbetjening eller via din smartphone. Vælg mellem mange forskellige vibrations variationer eller brug app'en til at sammensætte jeres egne programmer til Sync.

Udover par vibratoren medfølger også den diskrete, men effektive, We-Vibe Tango klitoris vibrator. Perfekt til forspil eller hurtig tilfredsstillelse.

Vibratorerne er vandtætte og oplades nemt, mens de ligger i den flotte opbevaringsæske, der også fungerer som ladestation.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lækkert legetøj!
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette legetøj er meget rart og stimulerer ham og hende, når hun har det i under samleje, jeg har ikke haft mulighed for at teste det uden for sengen. Det virker også at bruge den som fyr, har jeg opdaget.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS