TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Testvinder
We-Vibe Bond Vibrerende Penisring med Fjernbetjening og App var 1

We-Vibe Bond Vibrerende Penisring med Fjernbetjening og App

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

949,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Navnet er Bond, We-Vibe Vibrerende Penisring Bond! Og med disse vibrationer bliver du både 'shaken AND stirred'. Bond har nemlig 10 forudindstillede programmer og uendelige variationer af vibration med den gratis We-Vibe app.

Den silkebløde ring i silikone er ikke som enhver anden penisring. Den er designet til at sidde behageligt rundt om roden af penis for en fræk heldags oplevelse. 

Denne undercover agent er lydsvag og kan gøre kedelige hverdagssysler til pirrende forspil. Din partner kan nemlig styre virbationerne fra den trådløse fjernbetjening, når I er på date eller når du svinger støvsugeren derhjemme. Skift mellem de 10 vibrationer eller brug den gratis We-Vibe app til telefonen for uanede variationer.

Du kan også bruge app'en, når du og din partner er langt fra hinanden og gerne vil være intime sammen alligevel. Udforsk de mange vibrationer og udnyt, at du har fået 'license to thrill'. Penisringen er desuden vandtæt for endnu flere legemuligheder.

Når missionen er fuldført, kan du rengøre den med varmt vand og mild sæbe eller bruge en sexlegetøjsrens for et skudsikkert resultat.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS