Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
We-Vibe Ditto Vibrerende Anal Plug med Fjernbetjening og App var 1

We-Vibe Ditto Vibrerende Anal Plug med Fjernbetjening og App

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Kaerlig Økologisk Anal Glidecreme 75 ml
99,00 kr.
Inkl. moms
899,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Hvis I er nysgerrige på anal leg og ønsker det bedste af det bedste, så har We-Vibe lavet denne luksuriøse starter plug til jer.

We-Vibe Ditto er det perfekte krydderi til både mænd og kvinders nydelse og dens ergonomiske udformning gør den yderst pirrende og behagelig at bære.

Leg jer igennem de 10 forskellige vibrationsmønstre med fjernbetjeningen og tag jeres forspil, sex, onani eller hemmelige lege i fuld offentlighed til helt nye højder.

I kan også downloade den gratis We-Vibe app og fjernstyre hinandens nydelse med Ditto og andre We-Vibe produkter, uanset om I blot befinder jer i hver sit rum eller I er på hver sin side af jordkloden. App'en lader jer også skræddersy den ultimative oplevelse med præcis de vibrationer og den intensitet, I ønsker.

Ditto er desuden vandtæt for våde fornøjelser i badet og oplades nemt via det medfølgende, magnetiske USB-kabel. 90 minutters opladning giver op til 2 timers hed leg.

MærkeWe-Vibe
Produktvægt (g)58
IndeholderOpbevaringspose, Fjernbetjening, Prøve på vandbaseret glidecreme
StrømkildeMagnetisk USB-oplader
Brugstid (min.)120
Vibrationshastigheder10
Primært MaterialeSilikone
FarveBlå
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberApp-styret, Opladelig, Fjernbetjent, Vibration, Vandtæt
SprogSvensk, Russisk, Fransk, Engelsk, Italiensk, Spansk, Japansk, Tysk, Hollandsk, Polsk, Kinesisk
SKU17857
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lækker vibrator - dårlig rækkevidde
De analt uerfarne - 31. dec. 2018
Vi købte Ditto med henblik på at prøve den begge to. Vi har i forvejen We-Vibe 4, som vi leger en del med, men vi kunne tænke os at udforske det anale, og samtidig kunne hun også godt tænke sig, at have kontrollen en gang imellem. Den eneste udfordring vi synes den har, er rækkevidden, når man bruger app'en. Den er alt for lille. Har man den oppe, så skal man gerne have telefonen med BlueTooth forbindelsen i baglommen, og alligevel kan den tabe signalet. Det er lidt synd, for når der er signal, så er det super frækt og virker meget pirrende. Vi bruger ofte den medfølgende fjernbetjening, som rækker noget bedre, men den giver ikke helt samme mulighed for at styre vibrationerne.
Halv pris - Ti dobbelt værdi
2 x Q - 1. dec. 2018
At dømme udfra min partners reaktion .. WAOW..
Stilfuldt, men ikke perfekt.
Dårlig Kitty - 14. mar. 2018
Stilfuldt numselegetųj med sjove vibrationer, men også plads til forbedring. Fjernbetjeningen fungerer ikke korrekt, kroppen blokerer effektivt bluetooth-forbindelsen. Appen fungerer dog upåklageligt. Stųrrelsen er moderat, ikke skręmmende selv for de mindre erfarne. Gode kvalitetsmaterialer og et fair design. Der er ingen klager over kvaliteten. Jeg, en kvinde, brugte den under samleje, og vibrationerne var også behagelige for min mand. Legetųjets leje var dog lidt til gene ved samleje, men det kan formentlig vęre et enkeltstående tilfęlde. Der er masser af vibrationstilstande, og ved hjęlp af appen kan du kombinere dem, som du vil. Dog ikke fem stjerner for vibrationer – efter min egen smag var mange for uregelmęssige. For dem, der ųnsker en konstant brummen, er der kun få muligheder. Derudover er selv den letteste tilstand allerede ret hųj, i hvert fald hvis batteriet er fuldt opladet. Endnu mere moderat, tror jeg, ville vęre nok. Den samler ikke stųv, men den er heller ikke i min top fem. Jeg anbefaler den ikke som dit eneste kųb, men det er en sjov tilfųjelse til en legetųjskasse.
0
Spęndende at bruge, god vibration, sidder godt og ser ud til at vęre af god kvalitet.
The toy - 30. sep. 2017
Vidunderligt at blive kontrolleret, når som helst og hvor som helst. Hun har fuld kontrol, og jeg elsker det. Jeg ville gerne have en version mere rettet mod męnd og prostata.
0

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS