TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
We-Vibe Jive App-Styret G-Punkts Vibrator Pink var 1

We-Vibe Jive App-Styret G-Punkts Vibrator Pink

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

899,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms
Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme 75 ml
99,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Oplev intense og dybe G-punkts orgasmer hjemme i soveværelset eller ude i offentligheden med denne We-Vibe Jive App-Styret G-punkts Vibrator i Pink.

Den silkebløde silikone vibrator er designet som et ovalt æg, der nøje er tilpasset vagina. Lad ægget ramme målrettet på dit følsomme G-punkt, og nyd hvordan dets 10 indbyggede vibrationsindstillinger kan forkæle dig. Du både tænder og styrer vibrationerne på forhøjningsknappen for enden af silikonesnoren.

Prøv også at koble din eller din partners smartphone til Jive via den gratis We-Vibe app der giver mulighed for et væld af pirrende vibrations mønstre og hastigheder. Kan bruges til både Android og iPhone.

I kan dermed lege i soveværelset, på restauranten eller i biografen. Ja, I kan endda nyde en intim stund, selvom I befinder jer i hver sin verdensdel. Afstand er ingen hindring for We-Vibe Jive.

Vibratoren fremstillet af blødt silikone og er endda vandtæt for de ekstra våde fornøjelser. Den er desuden genopladelig via det medfølgende magnetiske USB-kabel. En fuld opladning tager 90 minutter og giver op til 2 timers skøn leg.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS