Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
We-Vibe Passionate Play Collection var 1

We-Vibe Passionate Play Collection

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Her er et sæt, der har alt hvad I har brug for til en forførende aften. We-Vibe Passionate Play Collection er en special-udgave af en af stor-favoritterne inden for sexlegetøj til par. Det har også vundet prisen som "Årets bedste sexlegetøj til par" på Xbiz Awards.

Sættet her indeholder, foruden den klassiske We-Vibe, også en lækker lille vibrator, der hedder Tango, og et silkeskærf, som I kan bruge både som blindfold eller til blide bindelege.

We-Viben kan styres trådløst enten fra den medfølgende fjernkontrol, eller I kan installere en nem og brugervenlig app på jeres smartphone, og så har I kontrollen over den lille vibrator, uanset om I er i samme rum eller på den anden side af jordkloden.

We-Viben har 10 forskellige vibrations muligheder og I kan også sammensætte jeres egne programmer med en masse pirrende kombinationer. Efter en fuld opladning på 4 timer, kan den give jer 3 timers fuld fornøjelse. Tango har 8 vibrations muligheder og en knap, der fortæller, hvornår den er ved at løbe tør for batteri. Efter bare 90 minutters opladning kan den køre i op til 2 timer.

Vibratorerne er lavet i medicinsk silikone og ABS termoplastik og helt fri for ftalater og latex. Og de er begge genopladelige og vandtætte. De rengøres nemt ved at skylle dem i varmt vand og derefter bruge en sexlegetøjsrens.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS