TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
We-Vibe Passionate Play Collection var 1

We-Vibe Passionate Play Collection

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Her er et sæt, der har alt hvad I har brug for til en forførende aften. We-Vibe Passionate Play Collection er en special-udgave af en af stor-favoritterne inden for sexlegetøj til par. Det har også vundet prisen som "Årets bedste sexlegetøj til par" på Xbiz Awards.

Sættet her indeholder, foruden den klassiske We-Vibe, også en lækker lille vibrator, der hedder Tango, og et silkeskærf, som I kan bruge både som blindfold eller til blide bindelege.

We-Viben kan styres trådløst enten fra den medfølgende fjernkontrol, eller I kan installere en nem og brugervenlig app på jeres smartphone, og så har I kontrollen over den lille vibrator, uanset om I er i samme rum eller på den anden side af jordkloden.

We-Viben har 10 forskellige vibrations muligheder og I kan også sammensætte jeres egne programmer med en masse pirrende kombinationer. Efter en fuld opladning på 4 timer, kan den give jer 3 timers fuld fornøjelse. Tango har 8 vibrations muligheder og en knap, der fortæller, hvornår den er ved at løbe tør for batteri. Efter bare 90 minutters opladning kan den køre i op til 2 timer.

Vibratorerne er lavet i medicinsk silikone og ABS termoplastik og helt fri for ftalater og latex. Og de er begge genopladelige og vandtætte. De rengøres nemt ved at skylle dem i varmt vand og derefter bruge en sexlegetøjsrens.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS