TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
We-Vibe Rave G-punkts Vibrator var 1

We-Vibe Rave G-punkts Vibrator

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

799,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms
Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme 75 ml
99,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Vil du gerne have intens stimulation af dit G-punkt og derved opnå et mere sanseligt klimaks, er We-Vibe Rave G-punkts vibratoren helt perfekt.

Vibratoren er ergonomisk udformet og designet med en let bue, der rammer G-punktet helt rigtigt. Den kraftige, dog støjsvage motor kombineret med det silkebløde materiale giver dig en lækker og eksklusiv oplevelse.

G-punkts vibratoren har 10 forskellige vibrationsmuligheder. Du kan skifte mellem dem på skaftet af vibratoren eller via We-Vibe appen på din smartphone, hvilket også giver mulighed for at skræddersy dine vibrationer og at inkludere en partner i herlighederne.

We-Vibe Rave er lavet i silkeblød silikone. Den er 22 cm lang og har en diameter, der varierer fra 2,5 - 3,5 cm. Den genoplades via et USB-stik og har en batteritid på hele 2 timer. Vibratoren er ikke vandtæt, men stænktæt. Der medfølger en lækker velourpose til opbevaring.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS