Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
We-Vibe Salsa Klitoris Vibrator  var 1

We-Vibe Salsa Klitoris Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

We Vibe Salsa er den nye generation af traditionelle klitoris vibratorer: Den er lille, indbydende og effektiv, og nu er den også genopladelig så du ikke skal tænke på batterier.

Lad We Vibe Salsa forkæle dig i helt op til to timer på en enkelt opladning. Du oplader We Vibe Salsa med den medfølgende magnetiske oplader.

We Vibe Salsa er utroligt nem at betjene: Med en enkelt knap i bunden af vibratoren kan du nemt og hurtigt skifte imellem de 8 forskellige vibrations niveauer. For at tænde og slukke vibratoren holder du knappen nede i 2 sekunder.  

We Vibe Salsa er fremstillet af kropssikker PC-ABS-plast og er 100 % ftalatfri. Vibratoren rengøres nemt med en rengøringsspray til sexlegetøj.

Obs! We Vibe Salsa leveres med  oplader.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Perfekt
Mathilda Kaminska - 18. apr. 2018
Lige hvad jeg altid har manglet! Lille men meget kraftig.. min kæreste og jeg kalder den lynet fordi jeg kommer så hurtigt med denne.
Fedeste gave at få :)
Duller - 15. sep. 2014
Jeg fik denne her fantastiske vibrator af min mand i fødselsdagsgave. Kvaliteten er helt top, den er super fix og handy at tage med sig i tasken - Faktisk kan den lige ligge i min pung, virkelig smart ;) Den har ret kraftige dejlige vibrationer, os selvom den er så lille. Dog husk lige at oplade den inden du skal bruge den.. det virkelig øv når den løber tør for strøm imens du bruger dem ;) Den kan ikke bruges imens den oplader..
Vild
T.K - 1. feb. 2013
We Vibe Salsa klitoris vibrator er super handy, nem at tage med i byen;-). Der er dømt 100 % orgasme garanti. Dejlig lydsvag og rigtig god i badekaret. Den er også gode til at pirre manden med;-)
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS