Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
We-Vibe Sensations Unite Collection Sæt var 1

We-Vibe Sensations Unite Collection Sæt

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Nu kan I blive forenede i dejlige, fælles orgasme oplevelser med dette We-Vibe Sensation Unite Collection Sæt.

Den populære par vibrator, Unite, stimulerer både hendes G-punkt og klitoris på samme tid, mens den tillader ham at tage del i nydelsen.

Når han trænger ind ved siden af We-Vibe Unite vil de pirrende vibrationer nemlig også stimulere hans skaft og penishoved og føre til et ekstra kraftfuldt klimaks for jer begge.

Samtidig får I den lækre Pivot penisring, der giver ham endnu hårdere og længerevarende erektion sammen med skønne vibrationer til hende eller ham, alt efter hvordan I vender penisringen.

Parvibratoren styres via den medfølgende fjernbetjening, så han kan sidde i den anden ende af stuen eller overfor dig på restauranten og styre dine orgasmer.

Penisringen byder på endnu mere kinky legemuligheder. Den kan nemlig styres via gratis, sikker app på din smartphone. Perfekt til langdistanceforhold, hvor du kan bede ham tage den på og pirre ham fra den anden ende af kloden.

Begge dele er vandtætte og oplades via medfølgende USB-kabel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Meget flot sæt legetøj!
Anonymous - 4. oct. 2018
Hej, det er mig! Dette produkt kan jeg anbefale! Meget flot, begge vibratorer er gode! Jeg fik den geniale kommentar, da penisringen var på og penis i hende, at, hele din penis vibrerer! Ringen har app og knap på ringen. Og enheden har en fjernbetjening og knap på selve enheden Bedste pris på dette websted. God fornøjelse!
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS