Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
We-Vibe Special Edition Par Vibrator var 1

We-Vibe Special Edition Par Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Med den effektive We-Vibe Special Edition Par Vibrator kommer I endnu tættere på fælles orgasme oplevelser under samleje.

Den u-formede vibrator bæres af hende, mens I elsker, så den udvendige del kan pirre klitoris helt håndfrit. Samtidig presser den indførbare del blidt mod G-punket indvendigt.

Det slanke og ergonomiske design giver plads til, at han kan trænge ind i vagina, og sammen kan I opbygge et intenst klimaks.

Special edition vibratoren har 1 rumlende vibrations niveau og bruger 1 x AAA-batteri, der følger med. Den er fremstillet i fleksibelt silikone og tilpasser sig kroppens anatomi.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Godt lille legetøj.
Michael - 13. oct. 2020
Vi skulle overraske hinanden og det må man sige hun blev med denne lille sag, der gik ikke længe før end den havde gjort sit job. Kan klart anbefales hvis der skal lidt krydderier på.
Perfekt
Sundfyr - 11. sep. 2020
Min kæreste som har svært ved at få orgasme, kom flere gange mens vi benyttede denne. Og den gjorde min orgasme stærkere. Super produkt.
We vibe - yaaaaaas ?
Kiki - 3. aug. 2020
Den her!? Jaaaaa tak .. den er KLASSE at bruge med en partner
Agil
Anonymous - 13. mar. 2024
Lille og adræt! Den eneste ulempe er, at den kun har 1 hastighed. Den vibrerer meget intenst med det samme, hvilket betyder, at du skal være "varmet op", før du bruger den!
Maskinoversat fra sinful.se
Fantastisk, alene og sammen!
Anonymous - 13. mar. 2024
En ny favorit! Fylder næsten ingenting i tasken, næsten lydløs og kraftfuld. Giver mig aleneorgasme relativt hurtigt, fantastisk at bruge under sex til tiggeri og partner, der måtte holde igen for ikke at komme hurtigt af ren nydelse!
Maskinoversat fra sinful.no
Næsten afhængig
Anonymous - 8. oct. 2020
Vi prøvede den for første gang i weekenden, og vi er næsten afhængige!!! :). Den bragte os begge til klimaks på ret kort tid og vil være en følgesvend, vi vil tage med os som en lille ekstra smag.
Maskinoversat fra sinful.no
Fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Fantastisk lille ting, der giver kraftige og gode vibrationer for begge parter.
Maskinoversat fra sinful.no
God
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg havde måske store forhåbninger til produktet, så det var en skuffelse, men bortset fra mine forventninger var produktet godt.
Maskinoversat fra sinful.no

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS