TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection var 1

We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection er et lækkert sexlegetøjs sæt, som I kan nyde sammen. 

Sættets omdrejningspunkt er den diskrete og kraftfulde We-Vibe Tango vibrator, som giver målrettet og effektiv stimulation. 

Vibratoren kan f.eks. bruges til stimulation af klitoris og til at pirre kroppens andre erogene zoner. Dermed kan I nyde Tango under både forspil og sex.

Udover Tango, indeholder We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection også en Glow G-punkts stimulator og en Dusk prostata stimulator. 

De kan begge bruges til manuel stimulation eller sammen med vibratoren, hvis I ønsker ekstra pirrende oplevelser. Når I stimulerer G-punkt og prostata, har I mulighed for at opnå ekstra dybe og intense orgasmer. 

Alle delene i We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection er 100 % vandtætte, så I kan nyde dem, hvor I har lyst. Vibratoren har 8 forskellige vibrationsprogrammer, som I nemt skifter imellem, og en lampe i vibratorens bund blinker, når batteriniveauet er lavt.

Vi anbefaler, at I bruger We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection sammen med en god, vandbaseret glidecreme, da det gør legen mere levende og lækker. 

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS