TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
We-Vibe Unite Par Vibrator var 1

We-Vibe Unite Par Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Bliv forenet i vidunderlige fælles orgasmer med denne par vibrator fra We-Vibe. Udviklet til både klitoris-, G-punkt- og penis stimulation, hvor dens ergonomiske form passer perfekt mellem jeres kroppe, og dermed efterlader jeres hænder frie til at udforske hinanden.

Det slanke og diskrete design gør det muligt for den kraftfulde motor at stimulere klitoris under samleje. Den indførbare del masserer G-punktet og penis under penetration. Fjernbetjeningen har en rækkevidde på op til 3 meter og vibratoren har hele 10 skønne vibrationsmønstre.

Unite er beklædt med fløjlsblød silikone der føles endnu bedre, når der påføres en god mængde vandbaseret glidecreme. Vibratoren er stænktæt og nem at rengøre under rindende varmt vand eller med med en antibakteriel sexlegetøjes rengøring for god hygiejne.

Oplad vibratoren med det medfølgende USB kabel og få op til 120 minutters leg på bare én opladning.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS