Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
We-Vibe Verge App-styret Vibrator Ring var 1

We-Vibe Verge App-styret Vibrator Ring

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
729,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Forkæl både dig selv og din partner med den lækre We-Vibe Verge penisring og tag jeres frække stunder til helt nye højder.

Verge passer perfekt omkring pung og penis og forlænger og forstærker dermed din erektion. Samtidig tager den sig også kærligt af det ofte oversete, men yderst erogene punkt mellem pung og anus.

Leg jer igennem de 10 forskellige vibrationsmønstre og alt efter hvordan I vender Verge, og hvilke stillinger I eksperimenterer med, kan I begge nyde den rumlende og intense stimulation.

Download den gratis We-Vibe app og lad din partner fjernstyre din nydelse, når I er adskilt, eller brug den, når I er sammen til at skræddersy den ultimative oplevelse.

We-Vibe Verge er desuden vandtæt for våde fornøjelser i badet og oplades nemt via det medfølgende, magnetiske USB-kabel. 90 minutters opladning giver op til 2 timers hed leg.

MærkeWe-Vibe
Produktvægt (g)59
IndeholderOpbevaringspose, Prøve på vandbaseret glidecreme
Indre Diameter (cm)4.5
Omkreds (cm)13.8
StrømkildeMagnetisk USB-oplader
Brugstid (min.)120
Vibrationshastigheder10
Primært MaterialeSilikone
FarveGrå
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberApp-styret, Opladelig, Vibration, Vandtæt
SprogItaliensk, Hollandsk, Russisk, Japansk, Engelsk, Fransk, Spansk, Svensk, Polsk, Kinesisk, Tysk
SKU17411
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Forbavsende oplevelse
Lillemor - 12. sep. 2018
Det er vigtig at placere ringen, mens penis er totalt afslappet. Den var med til at forhuden blev trukket tilbage og glansen blev blottet, samt at penisen føltes mere stiv og hård. Vi anvendte den med "spidsen" mellem hans ben. Men han kunne ikke rigtig fornemme nogen stimulans. Hans blottede glans, gjorde at han ramte mit g-punkt mere intens, og jeg fik en kanon orgasme. Jeg lå med ryggen mod ham. Ringen gjorde åbenbart også at penisen ikke var så følsom, så han var klar til mere sjov. Ringen stimulerede denne gang åbningen, og det nederste af min klit hvilket igen gavn en intens orgasme. Her var det"missionærstillingen". Vi anvendte ringen med app, men var så optagne, at vi ikke fik prøve mange af indstillingerne. Men det fungerede ok. Rengøring bagefter, samt opladning var super nemt.
Superlækker
J - 11. nov. 2017
Den er lidt svær at få på - til gengæld virker den supergodt. Sidder godt. Kan vende på flere måder, hvor den bl. a. Kan stimulerer kvinden. Det virker! Også frækt og lækker at lege med alene. Muligheden for app-styring er meget sjov, men jeg savner dog mulighed for hastighedsstyring på enheden. Dejlig støjsvag og nem at rengøre. Kan klart anbefales.
Et fremragende produkt til begge
Kritiker - 15. jun. 2020
Jeg bestilte oprindeligt produktet i håb om at få stimulation og ekstra fornųjelse. I starten fųltes vibrationen en smule uvant, og jeg beholdt legetųjet i ęsken. En god dag tog jeg den bare frem for sjov og gav den endnu et forsųg, og jeg blev utrolig overrasket på en positiv måde. De gode punkter ved den er dens multifunktionalitet: Hvis du f.eks. placerer denne omkring penis og en anden testikel, fungerer den som en fremragende penisring, ophidser, når den vibrerer, og efter sigende tilbyder den anden part ględe, når vibrationen rammer klitoris. Lidt svęrt at tage på, hvis du allerede har en erektion, men det er ikke en sęrlig produktfejl. Det er dog en god ting, at den ikke bųjer for meget. En stęrk anbefaling - ikke så meget om at skabe fornųjelse for dig selv, men specifikt som et iųjnefaldende nok vęrktųj, der nemt giver ekstra varighed til sex for dig selv og partneren, der vil modtage fornųjelsen.
0
Komfortabel, men har plads til forbedring
Tideman - 29. jul. 2021
Denne bųr laves i en version med mindre huller. Der står 45mm på denne. Men en 38-40mm version ville vęre rart. Vibrationen er ok, men der burde vęre flere muligheder i appen. Den er ikke sęrlig fųlsom, hvis du indstiller den til at optage lyd fra mikrofonen. Det gųr den funktion ubrugelig. Den har evnen til at arbejde med lydfiler. Det har heller ikke fungeret sęrlig godt. Der burde vęre mere plads til at styre, hvor fųlsomt den skal vęre. Gå glip af muligheden for at invitere uden at skulle tilfųje en partner. Ville elske selv at kunne sętte en timeout for partneren. Det skal også vęre muligt at sętte en alarm på denne, så den kan bruges som vękkeur. Og en mulighed for at bruge den til at vibrere, når du får advarsler på din telefon, ville vęre en stor bonus. Selve vibratoren som den er nu mister nemt forbindelsen til appen men er behagelig og god. Men det taber lidt på grund af dårlig app med få muligheder. Men den er behagelig og kan bruges under tųjet, hvis man ikke går for meget rundt. Så kan den gnave lidt.
0
Til min kęreste
Sara - 10. feb. 2021
Kųbte det til min fyr, og han elsker alt ved det
0

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS