Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
We-Vibe Wish Klitoris Vibrator var 1

We-Vibe Wish Klitoris Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Lad dine drømme gå i opfyldelse med den lækre We-Vibe Wish Klitoris Vibrator.

Med den ergonomiske og silkebløde silikone vibrator kan du pirre klitoris, hele vulva eller nyde erotisk massage overalt på kroppen med de særligt dybe, rumlende vibrationer, som du normalt kun finder i en Magic Wand.

Ønsker du den målrettede klitoris stimulation, vil du elske den unikt udviklede Power Pulse teknologi, der skaber pulserende bølge-lignende vibrationer. Væk både de ind- og udvendige klitoris nerver for orgasmer, der er dybere og vildere, end du nogensinde havde drømt var muligt.

Uanset om du forkæler dig selv, er sammen med din partner i dobbeltsengen eller I befinder jer i hver sin verdensdel, kan I lege jer igennem de eksisterende 10 vibrations mønstre eller skræddersy personlige favoritter via den gratis We-Connect App.

Wish er vandtæt for frække lege i badet og oplades nemt via det medfølgende USB-kabel. 90 minutters opladning giver hele 120 minutters fri leg.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
dejligt
Den glade - 18. dec. 2018
Super skønt produkt som både kan bruges som en hurtigt opfrisker og en længere leg. Jeg er vild med at den kan styres af min partner selv om han er langt væk.
Den er stor
FruitSnack - 22. jul. 2018
Det burde jeg kunne fornemme på skrivelsen, men alligevel blev jeg overrasket. Den larmer en smule og har nogle lidt sjove bevægelser i toppen, som jeg ikke helt er klar over, om er meningen. Indstillingerne er ok, dejligt med andre programmer end ved Sync.
Blød og lækker
En kæmpe fan - 1. mar. 2017
Det her er simpelthen bare den flotteste vibrator jeg nogensinde har haft! Jeg ELSKER den blå farve og formen på den. Overfladen er helt vildt blød - man kan faktisk trykke sin finger ned i den. Det føles rigtig rart mod huden, og med glidecreme på er det bare endnu bedre. Vibrationerne er kraftige og kan mærkes tydeligt i hånden, hvilket selvfølgelig er lidt ærgerligt. Men det kan jeg godt leve med. Der er to vibratorer i som vibrerer i forskellig takt, hvilket giver en bølgende følelse i området. Det er meget stimulerende, og rart at prøve at der ikke bare er en konstant vibrator i hele området, men at det ligesom bygges langsomt op.
Blød og behagelig
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er uden tvivl den bedste vibrator, jeg nogensinde har haft! Jeg ELSKER den blå farve og formen på den. Overfladen er sindssygt blød - du kan faktisk skubbe din finger ind i den. Det føles virkelig godt mod huden, og med glidecreme på er det endnu bedre. Vibrationerne er stærke og mærkes tydeligt i hånden, hvilket selvfølgelig er lidt kedeligt. Men det kan jeg godt leve med. Der er to vibratorer, som vibrerer ude af sync, hvilket giver en bølgende fornemmelse i området. Det er meget stimulerende og rart at opleve, at det ikke bare er en konstant vibration i hele området, men at det ligesom bygges langsomt op.
Maskinoversat fra sinful.se
dejligt
Anonymous - 13. mar. 2024
Superfint produkt, der kan bruges både som en hurtig genopfriskning og til længere spil. Jeg elsker, at min partner kan styre det, selv om han er langt væk.
Maskinoversat fra sinful.se
Blød, men stærk!
Anonymous - 7. feb. 2019
Jeg troede ikke, at den ville være så stærk, som den er. Formen er fantastisk! Alle indstillinger er helt vidunderlige! Det er faktisk lidt svært at give slip. Og det er endnu bedre, når min partner har ansvaret!
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS