TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
XX-DREAMSTOYS Ultra Realistisk Vaginaprotese var 1

XX-DREAMSTOYS Ultra Realistisk Vaginaprotese

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

2.295,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Træd over kønsgrænserne og føl dig uimodståelig i denne ultra realistiske vaginaprotese fra XX-DREAMSTOYS. Protesen er udstyret med en vagina der kan penetreres og en praktisk tube til vandladning, så du nemt kan bære den i løbet af dagen eller under leg.

Realistiske detaljer som en navle, bløde balder og hængende labia gør protesen til en nær kopi af den ægte vare. Den er strækbar og udstyret med konvekse punkter, der sikrer dig en behagelig pasform. Husk at påføre et pulver til indersiden, inden du bærer protesen. Den er perfekt som kønsbekræftende tilbehør, til cosplay, crossdressing og mere!

Vask din protese med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens og lad den lufttørre. Produktet er ikke beregnet til mennesker med en vægt på over 100 kg eller en højde på mere end 190 cm.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS