Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
You2Toys Big White Penis Sleeve var 1

Oversigt

Imponér din partner med en ekstra lang og fyldig penis ved hjælp af det ultra potente Big White Penis Sleeve fra You2Toys.

Lækkert realistisk sleeve i fleksibelt TPE med behagelig overflade, tydelige årer og dejligt stort penishoved, som giver en naturlig oplevelse for jer begge.

Sættes nemt på penis, forlænger dig med 2 cm i længden og giver hele 1,7 cm mere at fylde ud med.

Med 20 cm indre længde er der nok at give af, og du klipper nemt sleevet til, så det passer perfekt til dig.

Undgå at putte glidecreme inden i selve sleevet, da det så sidder bedre fast, også når legen bliver heftig.

MærkeYou2Toys
Fuld Længde (cm)22
Indre Dybde (cm)20
Diameter (cm)4.8
Strækbar DiameterJa
FarveNude
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberRealistisk
SKU16654
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
godt sleeve til den lidt større penis
hestetyven - 24. oct. 2022
udmærket sleeve, sidder godt, rimelig blød, jeg ku godt ha undværet den extra længde, alt ialt et godt produkt til billige penge ;o)
Dejligt blødt
Fanny Hill - 4. dec. 2021
Dejligt blødt og samtidigt og lækkert ... Nemt at sætte på og vaske af. Kan bruges af alle. Dejligt tyk og blød - Kan sagtens anbefales og så kun til 169,- er det go kvalitet.
Super fint
Sofie den kåde - 20. nov. 2021
Min kæreste købte dette store sleeve, og det var perfekte til os. Dejligt blødt og samtidigt ikke så blødt at det krøller sammen ved anvendelse. Det skal vaskes og pudres med talkum efter brug, for at blive blødt og lækkert igen. Kan bruges på alle størrelser penis, alt efter hvad syntes man kan ta'. Men dejligt frækt at få sådan en stor tyk sag engang i mellem. Kan sagtens anbefales og så kun til 169,- er det go kvalitet.
Super duper
DanTheMan - 1. jun. 2021
Efter en del søgning på nettet, er dette det eneste sleeve jeg kunne få til at passe mig. Jeg er 25cm lang og 6 cm i diameter ;-) Længden passer lige præcis mig, så det behøves ikke at klippes af. Det gir en diameter på 8cm når det er klart til action.... Trods det er et tykt sleeve har jeg stadig FULD nydelse under hele agten :-O og holdes helt fast, selv om den virkelig får gas. Helt fantastisk produkt vi har brugt det mange gange allerede.
Fantastisk
Den tilfredse - 13. jan. 2020
Trods lang søgen, er dette det eneste sleeve jeg kunne få til at passe mig. Jeg er 23cm lang og 5 cm i diameter. Længden passer lige præcis mig, og kan nemt klippes til, hvis man ønsker det. Sleevet giver ca. 1 cm hele vejen rundt, dvs 2 cm i diameter, hvilket min kærester nyder godt af. Trods det er et tykt sleeve har jeg stadig FULD nydelse under hele agten. Det er nemt at tage på, ved at vende vrangen ud, og tilbage igen. Og det bløde materiale tilpasser enhver uden nogen form for skavanker. Helt fantastisk produkt vi vil bruge mange gange fremadrettet!
Stort og frækt
Henrik - 8. may. 2019
Jeg må indrømme, at jeg blev lidt chokeret da jeg pakkede den ud! Den var kæmpe stor, som den lå der i plastkassen og uden om min (som måler næste 4 cm i diameter) ville det slet ikke gå… Det ville trods alt nok blive lidt for meget. Så jeg blev enig med mig selv om, at jeg bare ville vise konen den med bemærkninger om, at det nok var et fejlkøb og at det så bare var en sjov gimmick. Men da jeg fik den på og begyndte at lege med hende – så gik det faktisk meget godt. Så godt at hun siden selv har bedt om, at jeg brugte den. (Hun har forsikret mig om, at min også er god… ja – ja...) Sleeven er dog meget blød og det kan derfor godt være lidt svært at hold en fast rytme. Den bøjer let i spidsen – men det går. Måske det bare er et spørgsmål om træning. Et lille råd til manden: Lad være med at tage for meget om den, når den sidder på, og gnide den. Man bliver lidt mut når man tager den af og om sin egen…
Stort og meget enkelt
Kris - 4. nov. 2017
Efter den første vask inden brug er den lidt klæbrig i materialet. Men efter den fik lidt cyber pulver(fint talkum) blev den mere rar at røre ved. Den fylder godt ud i konen og den er rar at have på. Den model vi fik var 6cm i bunden og 5.2 midt på, så lidt ujævn i størrelsen fra top til bund. Samt 21cm lang. Men monteret er størrelsen godkendt. Den bliver ikke under 6cm i diameter uanset om det er top eller bund. Den er dejlig blød og bliver hurtig varm. Til prisen 169,- kan dette sleve sagtens anbefales, og er mindst lige så godt som de dyre mærker. Dog er materialet noget mere cyberskin agtigt end f.eks Fantasy X modellerne, som er mere faste i materialet, og med større årer. (Jeg ville ikke anbefale at bruge den analt, grundet hygiene da materialet er for blødt og vil optage for meget).
Hmm
Dee - 1. jul. 2021
Den er så kraftigt duftende, at min partner nęsten ikke ville have den i hende, har renset den meget fųr, men lugten sivede stadig igennem alt. Forstod ikke, at toppen af din penis ville vęre i et eller andet specielt hul fųr glansen på sleevet, den var omkring 3 cm for lang, tilsyneladende skal du have en megablųd glans over din glans, og du mister al fųlelse, hvilket gav ingen mening... Hvis du kųber dette, så husk på, at du ikke vil męrke noget når du har samleje, disse er kun for folk, der nyder at se/hųre deres pige miste sin mųdom igen, endte med at skulle smide den ud og pumpede videre som sędvanlig, og så sang Lady Gaga Shallow ja.... Hvis du har 15-17cm, behųver du ikke dette skrald. Gik i skraldespanden efter en tur, det var billigt, men med fragt og tilbehųr var det spild. Uden lugten, og hvis toppen af din penis kunne nå toppen, ville det have vęret 5/5 :(
0
Ja!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er stor! Når den er inde, lyder den: "Åh gud, hvor dejligt!". 3/3 gange efter vi har fået den, kommer den ud! Vi har prøvet dildoen i størrelsen under denne, men efter at have prøvet den, er den gået på pension! Takket være at den ikke er så hård som dildoen, elsker hun den her! Den bliver på, selv om hun er stram, men der kunne godt have været noget at sætte den fast med.
Maskinoversat fra sinful.se
Wow
Anonymous - 11. sep. 2020
Da jeg fik den hjem, havde jeg aldrig troet, at hun ville kunne lide den. Den var fantastisk. Min størrelse uden denne er 17x14. Med denne på var jeg omkring 19x17 Efter vi havde haft sex i et stykke tid, tog jeg den på og smurte hende og den med glidecreme. Langsomt kunne jeg fylde hende, og hvor hun elskede det, sikke en orgasme hun fik. Den former sig godt og er ikke som en dildo, der ofte er meget hårdere. Konklusionen er, at den vil blive brugt mange flere gange. Den har fået navnet Mr Big :)
Maskinoversat fra sinful.se

You2Toys Big White Penis Sleeve

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Plejende Pulver til Realistisk Sexlegetøj 150 g
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
219,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS