Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Opnå Større Penis

Drømmer du om at få en større penis? Så har vi et stort udvalg af prisvindende produkter, der øger størrelsen på din penis permanent eller midlertidigt. Alt på lager og gode tilbud.

Vælg en penis forlænger for en vedvarende effekt, eller prøv en af vores penispumper eller penis sleeves for en øjeblikkelig virkning til stor glæde for både dig og din partner.

Mest populære kategorier
Mest solgte produkter
Bedst anmeldte produkter
Alle Produkter

Filter

Side 1 ud af 2

1 til 48 ud af 83

Side 1 ud af 2

1 til 48 ud af 83

Flere veje til målet.

Hos Sinful.dk har vi 3 typer produkter som kan hjælpe dig til at få en større penis, enten midlertidigt eller vedvarende. De midlertidige, i form af en penisring eller penispumper, er nemme at bruge, og du kan se effekten nærmest med det samme. Foruden at gøre penis midlertidigt større, forøger disse også følelsen og kan give en mere intens stimulans under sex.

 

Til permanent forlængelse findes penisforlængere. Disse virker ved langsomt over flere måneder at gøre penis længere, til gengæld er virkningen varig. Hvor hurtigt og effektivt disse virker, afhænger af hvor meget man går med dem.

Alternativt kan der benyttes et penis overtræk, som dog ikke gør penis større, men vil få penis til at føles længere og tykkere for partneren så længe det bæres.