Penis forstørrer

Drømmer du om en penis forstørrer? Hos Sinful har vi ikke bare Skandinaviens største udbud af sexlegetøj. Vi forhandler også et stort udvalg af produkter, der kan forstørre din penis både midlertidigt og permanent. Vælg en penisforlænger for en vedvarende effekt, eller prøv en penispumpe eller et penis sleeve for en hurtig og midlertidig effekt.

Mest solgte produkter

Bedst anmeldte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Længde
Egenskaber
Batteridrevet (7)
Fjernbetjent (1)
Hollow (4)
Justerbar (10)
Opladelig (1)
Realistic (23)
Splashproof (1)
Vacuum Function (26)
Vandtæt (1)
Vibrating (7)
Materiale
ABS-plast (18)
Akryl (1)
Aluminium (2)
Metal (1)
Plastik (3)
Polykarbonat (10)
PVC (2)
Rustfrit Stål (4)
Silikone (5)
TPE (13)
TPR (6)
Mærke
Andromedical (3)
baseks (3)
Bathmate (11)
Belladot (1)
CalExotics (1)
Classix (1)
Doc Johnson (1)
Dorcel (1)
Fantasy (1)
Fantasy X-tensions (8)
Jes-Extender (4)
Loving Joy (2)
Male Edge (3)
Master Series (2)
Mr. Membr (6)
Ouch! (1)
Oxballs (3)
PDX Elite (1)
PDX Male (1)
Perfect Fit (6)
Pump Worx (6)
Seven Creations (1)
Sinful (2)
Size Matters (6)
Sono (1)
Tom of Finland (1)
Vixen Creations (5)
Weapons of Ass Destruction (2)
XLsucker (1)
You2Toys (7)
Vis alle 93 produkter
Du har set 48 af 93 produkter
Hent flere

Penis forstørrer - Nu eller for evigt

Hvorfor vil du have en større penis?

Mange mænd har en hemmelig drøm om at få en større penis. Det er hverken mærkeligt, forkert eller skamfuldt, men det er heller ikke noget, der tales højt om. Der er flere grunde til, at mænd ønsker at bruge en penis forstørrer. En fælles ting er, at du vil have mere at give din partner i soveværelset, for mange tror stadig, at større er lig med bedre. Det kan også være forbundet med dit eget selvværd og selvbillede, og her kan en fysisk penis forstørrelse faktisk være en god hjælp til mentalt velvære. Det vigtigste er, at du tænker nøje over beslutningen, så du kan vælge den rigtige metode til dig, og at du forstørrer penis af den rigtige årsag.

Hos Sinful finder du en bred vifte af produkter, du kan bruge, og du kan være sikker på, at alle er sikre for dig og din partner. Alle vores varer er underlagt strenge kontroller med hensyn til både kvalitet og funktion, da det er ting, der skal bruges i dine mest intime områder. Du kan derfor med ro i maven anvende de produkter, der findes herinde på siden som penis forstørrer, hvis det er det, du ønsker.

 

Brug en penis forstørrer til permanente resultater

Da markedet for denne type produkt først kom frem, mødtes det med en sund dosis skepsis. Både læger og forskere, såvel som industrifolk og den almindelige mand satte spørgsmålstegn ved, om det virkelig var muligt at forstørre en voksen mands penis. Meget tid og energi er brugt på forskning for at skille fårene fra bukkene, men i dag er alle enige om at ja, du kan faktisk opnå resultater ved at bruge en penis forstørrer. Det er ikke helt nemt, i hvert fald ikke hvis du vil opnå en permanent stigning i størrelse, og det tager også tid. Derudover er der masser af dårlige produkter at finde på markedet, så pas på, og tænk på, hvor du køber produkter.

I vores sortiment finder du højkvalitets penisforlængere fra velrenommerede mærker, som du kan bruge, hvis du vil forstørre penis permanent. Det er en slags enhed, der bæres dagligt i længere tid, for gradvis at trække din penis og dermed gøre den større. Når det er sagt, en ikke let eller smertefri procedure, men det er videnskabeligt bevist, og resultaterne taler for sig selv.

 

Forstør din penis på andre måder

Hvis du tilhører de mænd, der ikke nødvendigvis har problemer med den naturlige størrelse, men som mest synes, at det ville være sjovt at overraske din partner fra tid til anden, så er der andre muligheder. Forstør din penis kun for en aften, eller for en ekstra behagelig on-the-go support, når din bedre halvdel ikke er hjemme med produkter i den lidt lettere ende. For det meste deler man penis forstørrer produkter i tre kategorier: ovennævnte penisforlængere, penispumper og penis sleeves. Hvis du ikke har brug for et langvarigt resultat, kan du med fordel vælge en af ​​de to sidstnævnte.

Med en pumpe kan du hurtigt og nemt gøre din penis større. Vakuum sørger for, at der kommer mere blod i din erektion, hvilket gør den større, tungere og mere følsom. Det gavner både dig og din partner. Læs meget mere i vores ultimative guide til penis pumper.

Et penis sleeve sidder fast lidt som et kondom og har således ingen fysisk virkning på selve kroppen. Til gengæld kan det være af forskellige materialer og have spændende strukturer for at give unikke oplevelser. Så hvis du virkelig ønsker at forstørre penis, så er der flere måder at gøre det på og meget fornøjelse at opleve.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk