Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Penis Sleeves & Overtræk

Forkæl din partner med en øjeblikkeligt større og fyldigere erektion. Her finder du et stort udvalg af penis sleeves eller penis overtræk i forskellige materialer. Vi har helt sikkert et sleeve, der passer perfekt til dig. Hvis du søger en længervarende effekt for en større penis, så kan penisforlænger være noget for dig. 

Penis sleeve - oplev større og mere fyldig erektion

Hvad er et penis sleeve?

Et penis sleeve har mere end én funktion, men i bund og grund er det en win-win-situation for dig og din sexpartner. Hvis du vælger den rigtige, når du har sex, kan du høste fordelene. Men hvad er fordelene? Det unikke ved et penis sleeve er, at det giver dig både en større omkreds, længde og en meget hårdere og længerevarende erektion. Og helt ærligt, hvem vil ikke gerne have det?

De er primært fremstillet af silikone og findes i mange forskellige former, størrelser og farver. Du kan også finde modeller med riller eller vibrationer, så du kan tage dit og din partners nydelsesniveau til helt nye højder.

Sådan bruger du det

Et penis hylster, som det også bliver kaldet, fungerer som en slags overtræk, du kan sætte over din penis, når den er erigeret. Det bruges normalt under samleje, men det kan også fungere, hvis du vil tilføje en stimulerende følelse under solo-leg.

Inden du går i gang, anbefaler vi, at du rengør produktet grundigt og smører en god mængde glidecreme på indersiden. Det sikrer, at det føles godt at placere hylsteret over penis, hele vejen til bunden. Hvis du bruger dit penis sleeve sammen med en partner, skal du også sørge for at komme en god mængde glidecreme på ydersiden. Det gør oplevelsen behagelig for jer begge. Når du er klar, er det op til dig at udforske forskellige sexstillinger for at finde ud af, hvad der føles bedst for både dig og din partner.

Hvem kan bruge det?

Et cock sleeve kan bruges af alle med en penis og er ideelt, hvis du vil prøve noget nyt og anderledes. Måske drømmer din partner om at opleve følelsen af en mere fyldig penetration, eller du ønsker måske at fylde hende/ham helt ud. Det er her, sleevet kommer ind i billedet.

Det er også et godt redskab, hvis du oplever problemer med at få erektionen til at holde hele samlejet igennem. I sådanne tilfælde fungerer et penis sleeve på samme måde som en penisring, hvilket får erektionen til at vare længere.

Hvilket penis hylster skal jeg vælge?

Vores store udvalg dækker alle præferencer og indeholder varianter, der forbedrer enten længden, omkredsen eller begge dele. Du kan endda finde nogle udgaver, der vibrerer af nydelse, mens andre modeller har forskellig tekstur på både inder- og ydersiden.

Mere længde og omkreds på én gang

Hvis du drømmer om mere længde, er penisforlængere noget for dig. Det kan forlænge din penis med flere centimeter og de giver dig mulighed for at gå meget dybere. De fleste af disse modeller forbedrer også omkredsen, og din partner vil opleve en fyldigere penetration under samleje.

Ekstra nydelse med vibrationer

Blandt vores store udvalg finder du også forskellige varianter, der har en vibrerende funktion. De er ofte udformet på en måde, hvor der er et lille rum, der passer perfekt til en bulletvibrator. Den er placeret, så den flugter med klitoris, når man er i missionærstilling. Men vibrationerne giver ikke kun modtageren nydelse - det tilføjer også ekstra stimulation for bæreren, som også vil føle vibrationerne i hele penis. Voila, en win-win for begge parter. Det kan også være en fornøjelig funktion, når man bruger den alene.

Penis overtræk med tekstur

Hvis du vil opleve ekstra intens stimulation, kan det et penis overtræk med tekstur være det helt rigtige valg. Med sine drilagtige indre strukturer, såsom ribber, knopper og bump, stimulerer den penis, mens de ydre strukturer stimulerer partneren.

En af de mest populære modeller i vores shop er Perfect Fit Fat Boy. Den er lavet af et gennemsigtigt silikonemateriale, som kan bruges til både onani og samleje. Dens indre strukturer stimulerer penis, samtidig med at den tilføjer 5 cm til omkredsen, og den kan dermed tage din oplevelse til helt nye dimensioner.

Et cock sleeve til onani

Nogle tror fejlagtigt, at et penis sleeve kun kan bruges til samleje og til at give partneren en mere fyldig penetration, men det passer altså ikke. De kan være utroligt stimulerende, når du onanerer alene - lidt ligesom at bruge et handjob sexlegetøj.

Hvordan adskiller et cock sleeve sig fra en stroker?

Et penis sleeve med riller på indersiden er ideelle til sololeg, da de gør oplevelsen mere intens og nydelsesfuld. Disse detaljer er meget lig dem, du også finder på indersiden af andre onaniprodukter til mænd. Men hvad er forskellen, spørger du måske? Den største forskel er, at andre onaniprodukter er fremstillet med fokus på onani - og de er derfor ikke beregnet til at blive brugt under samleje, hvorimod et penis sleeve kan bruges til begge dele.

Kontakt os, hvis du har brug for vejledning

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilken model fra vores store udvalg, du skal vælge, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig og guide dig i den rigtige retning.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS