Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
You2Toys Kønslæbespreder var 1

You2Toys Kønslæbespreder

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
249,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

You2Toys Kønslæbespreder er et frækt instrument der spreder kønslæberne og gør det let at komme til. Når denne kønslæbespreder indsættes i kvindens vagina giver det målrettet stimulation af g-punktet, der vil blive masseret når du bevæger sprederen.

Vi anbefaler at du bruger en god, vandbaseret glidecreme sammen med You2Toys kønslæbespreder, så den bliver mere behagelig at føre op. U-formen, der føres op i kvindens vagina, er 6 cm bred på det bredeste sted. Sprederen har en diameter på 0,5-1 cm og har en total længde på 28 cm. 

Husk at rengøre dit sexlegetøj grundigt efter brug så det er klar til næste gang du skal bruge det og så du sikrer en god hygiejne. 

MærkeYou2Toys
UndermærkeNature Skin
Produktvægt (g)34
Fuld Længde (cm)7
Primært MaterialeSilikone
FarveLilla
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogHollandsk, Dansk, Russisk, Tysk, Italiensk, Engelsk, Spansk, Fransk
SKU13463
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fræk men svær at justere
Mr L - 10. feb. 2023
Den er fin og solid i pasform. Nem at fører ind og kæresten syntes det var super frækt. Dog havde jeg lidt svært at indstille armene, da det er lidt svært at justere mens den sidder i skeden. Men der skal helt klart leges mere med den.
Waw
John og elskerinden - 15. feb. 2022
Sindsygt godt legetøj
Skamlæbespreder
Hanne - 13. jul. 2020
Synes den er ubrugelig og ubehagelig at bruge og ikke pengene værd
Super frækt
Lilli - 18. sep. 2014
Super frækt legetøj. Det er en meget fræk og blød fornemmelse at blive blottet med denne spreder. Man kan gå rundt med den på og overraske manden med den. Den er formbar, så den kan åbne mere eller mindre, efter behag.
Hmmmm....
Skat - 20. aug. 2020
Et gavekųb der rammer plet :) Både udbyderen og modtageren vil vęre tilfredse - det åbner op for nye dimensioner og muligheder i stedet for rutiner... (og husk glidecremen *griner*) Et lękkert "nyt legetųj" til blųde kinkos, som helt sikkert vil blive brugt meget (^^)
0
Skal prųves! Unikt og rigtig godt.
Ekstra mynte - 18. jul. 2018
De fęrreste vil kigge på en skamlębespreder og tęnke "åh, den må vi prųve", Men tag vores ord for det - du skal prųve! Det er en helt unik oplevelse og fungerede bedre, end vi havde turdet håbe på. Man klemmer stigbųjlerne og sętter "u-delen" ind i skeden, hvor den så udvider sig for at holde et rimeligt flot "gab". Den sidder så godt på plads, at den stimulerer g-punktet, når hun bevęger sig! Udover at det er dejligt at se på, blotter det også hendes klitoris, så det bliver rigtig nemt at stimulere hende der også. Med lidt forsigtighed ved indsęttelse, kan du endda indsętte penis eller andet legetųj og have penetreringssex med sprederen på plads - vęr lidt forsigtig, hvis du kųrer kondom bare så det ikke knękker på grund af friktionen!
0
Wow!
Mr Mister - 6. dec. 2015
Fantastisk! Udfylder sin funktion godt og åbner pęnt op. Den bliver ikke helt "gabende" åben, men spreder alligevel alt fra hinanden på en meget flot måde. Nemt at sętte plastik på, men også at fjerne.
0
Fantastisk komfortabel
Anonymous - 11. jul. 2023
Den var nem at bruge og behagelig at have på i lang tid, og min mand kan godt lide at have et klart udsyn.
Maskinoversat fra sinful.se
Utilfreds
Anonymous - 11. apr. 2021
Jeg er blevet anbefalet at købe denne, men jeg må sige, at jeg er dybt skuffet. Den gjorde slet ikke sit arbejde. Jeg prøvede på forskellige måder, men intet hjalp. Jeg anbefaler ikke denne.
Maskinoversat fra sinful.no
Smukt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Helt fantastisk produkt! Man føler sig godt tilpas som kvinde. Og manden har fuld kontrol og adgang til vagina og klitoris, hvilket er helt fantastisk??.
Maskinoversat fra sinful.no

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS