Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Zado Læder Halsbånd med D-Ring var 1

Zado Læder Halsbånd med D-Ring

Valgt Omkreds (cm):
48
62
Vi anbefaler
Zado Metal Kæde Med Karabinhager 50 cm
139,00 kr.
Inkl. moms
329,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Vil du gerne undertrykke og ydmyge din partner, samtidig med at du nyder synet af ham/hende i et frækt læder halsbånd, så er dette halsbånd fra ZADO et must-have.

Det ser ekstremt kinky ud. Sæt en snor eller kæde gennem D-ringen, og lad din dominant få total kontrol over din krop.

Halsbåndet er bredt og beklædt med nitter. Det indvendige for føles blødt mod huden og gør det muligt for dig at have halsbåndet på over længere tid.

ZADO halsbåndet er fremstillet i læder og har en bredde på 6 cm. Størrelsen på omkredsen kan justeres med metalspænden.

Fås i to størrelser: S/M: Ca. 32 - 48 cm og L/XL:  Ca. 42 - 62 cm. i omkreds.

MærkeZado
Produktvægt (g)125
Omkreds (cm)48
Strækbar OmkredsJa
StørrelseS/M
Primært MaterialeSplittet læder
FarveSort
SprogFransk, Spansk, Tysk, Italiensk, Tjekkisk, Engelsk, Dansk, Hollandsk, Russisk
SKU15486
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lækkert og frækt
TB - 23. jun. 2019
Både min partner og jeg har været bærer, og jeg synes, det er lige frækt på os begge to. Det behageligt med ægte læder. Det bliver ikke så svedigt at have på i længere tid. Det er nemt at finde en god pasform. Et rigtig frækt look!
Kvalitet
Smeden - 13. aug. 2017
Man mærker med det samme kvaliteten af produktet når man tager det ud af kassen og bliver bedt om at tage det på. Det er absolut pengene værd
Elsker det
Ved havet - 13. feb. 2021
Stilfuld, bred, sexet choker, der sidder behageligt. Vi er så glade for dette kųb.
0
Lille
Sanna - 14. sep. 2020
Målene er beregnet ud fra de yderste ender, så den fųles lille, hvis du vil kunne sętte den fast. Ellers sygt sexet og lųkken er praktisk.
0
Overgik forventningerne!
Ola - 19. aug. 2019
Hųj kvalitet og ser meget flot ud! Det, jeg var mest bekymret for, inden jeg fik halskęden, var polstringen på indersiden, for jeg ledte efter noget, der gav komfort til huden, uden at det var for synligt. Polstringen er dog mere diskret end produktbillederne antyder, og komforten gjorde halskęden meget rar at have på. Den er absolut mulig at have på i flere timer ad gangen uden at give problemer. Der kan dog kręves noget erfaring, fųr den fųles behagelig at have på en hel dag, så forvent ikke at kunne have den på så lęnge i forvejen. Min partner, som aldrig havde haft en halskęde fųr, kunne have den på i omkring 6-7 timer fųrste gang, inden vi tog den af. En ting man skal vęre opmęrksom på er, at halskęden er meget bred. Det er selvfųlgelig lidt en smagssag, om man foretrękker den bred eller en smallere halskęde. Halskęden er dog let at justere i lęngden; bemęrk også, at det er muligt at bestille i to forskellige stųrrelser, der passer til forskellige personer. Hvis du har en halsomkreds, hvor begge stųrrelser ville passe, anbefaler jeg den stųrre model, simpelthen fordi spęndet kan sidde lidt lųst, hvis du er tvunget til at sętte det fast i det yderste eller nęstyderste hul. I det hele taget er både jeg og min kęreste super glade! Halskęden så meget pęnere ud i virkeligheden, end jeg troede, den ville, og den passede perfekt! Takket vęre polstringen på indersiden var det muligt at sętte den fast, så den sad tęt mod huden, uden at det var ubehageligt. Fremragende!
0
Komfortabel og stilfuld!
Anonymous - 13. mar. 2024
Ud over at se godt ud, er den også meget behagelig. Nem at tage på og justere. Det eneste lille, lille svage punkt er, at der er et hul i nakken, hvor spændet sidder, medmindre man har en meget smal hals. Men det var glemt efter et halvt minut. Jeg havde den på første gang på en natklub i 5-6 timer i træk, og jeg var lidt bekymret for, om den ville være for bred til at danse med eller for svedig. Intet af dette var et problem, og jeg følte mig lige så varm, som jeg troede før :) Fik også en masse positive kommentarer, og at dem, der ordnede klubben (hvor der var flere tusinde besøgende, under Sthlm Pride) ville tage et billede af mig med halskæden / Føles som et dejligt kompliment. Anbefales!
Maskinoversat fra sinful.se
Ganske tilfreds
Anonymous - 7. sep. 2019
Det var lidt ubehageligt at sy lidt mere omhyggeligt på det indvendige stof i kanterne, men ellers er jeg tilfreds.
Maskinoversat fra sinful.no
En lille skuffelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Robust, sikker på at holde fast selv under de hårdeste forhold. Kvalitetslæder, men polstringen/skummet på indersiden er dårligt. Polstringen er svær at rengøre, den absorberer al mulig sved og er desuden dårligt forarbejdet (kanterne stikker ud).
Maskinoversat fra sinful.fi
God til
Anonymous - 9. may. 2021
Fedt materiale og ser godt ud
Maskinoversat fra sinful.fi
Dejligt
Anonymous - 13. mar. 2024
Sidder godt. Støttende og behagelig mod huden. Jeg kan godt lide at have dem på i længere perioder. Lige hvad jeg ønskede mig, og ikke for dyrt.
Maskinoversat fra sinful.fi

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS