Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Zado

Tyske ZADO er et meget populært mærke inden for højkvalitets BDSM sexlegetøj. De har været på markedet i mange år og deres produktserie indeholder alt fra gags og halsbånd til gabestok og slagredskaber.

Frækt Zado sexlegetøj til BDSM

Produkter til frække BDSM-lege

Zado er et tysk brand, som har udviklet en lang række af frække produkter, der kan bruges til BDSM- og fetish-lege. Særligt læder spiller en stor rolle indenfor BDSM, og her slår brandet igennem med et bredt udvalg af frækt udstyr. Rigtig mange danskere nyder at udforske de mange muligheder BDSM skaber, og her er det særligt vigtigt at inkorporere sexlegetøj. Det er en stor del af genren og uden udstyr bliver det hurtigt forvandlet til en mild udgave af det, du egentlig er ude efter. BDSM indebærer sexaktiviteter med bondage og disciplin, dominans og submissiv, og sadisme og masochisme. Genren kan gå fra mild til hård, alt efter hvad du er til, og det behøver ikke kun være for de hardcore entusiaster. Zado har udviklet frækt udstyr til BDSM, som både kan bruges af dig, der er meget øve og gerne vil udfordres, samt dig der er nybegynder og ønsker en mildere udgave. Der er altså noget til enhver smag.

Zado læder af topkvalitet

Zado læder er særligt kendt for at være materialer af høj kvalitet. De har produceret sexlegetøj i rigtig mange år og har derfor meget erfaring med at skabe de bedste og mest holdbare produkter på markedet. Zado læder føles lækkert på huden, og du kan med det samme mærke, at det er materialer af god kvalitet. Flere af deres produkter er nemlig designet med en blød inderside, så der ikke er noget, der skærer ufrivilligt ind i huden, når du for eksempel bærer et af deres halsbånd, et harness eller lignende. Kvalitet har særligt stor betydning, når det kommer til BDSM-udstyr, fordi det gerne skal kunne holde til lidt mere. Under sådanne lege, skal der være plads til en høj grad af vildskab og hårdhed, og derfor er det vigtigt, at produkterne er bygget til at kunne stå imod enhver udfordring. Det kan let ødelægge nydelsen, hvis du føler at dit udstyr er ved at falde fra hinanden eller ikke er tryg ved, at det kan holde til de vilde lege. Du kan heldigvis sagtens bruge Zado uden bekymring for, at der er noget, som går i stykker undervejs, på grund af deres store fokus på kvalitet af både design og materiale.

Stort udvalg af produkter

Ud over høj kvalitet, tilbyder Zado også en bred variation af forskelligt legetøj. Det skaber store muligheder for at udforske dine og din partners seksuelle grænser med nye og spændende produkter. Du kan blandt andet finde de klassiske læderpiske, håndjern og halsbånd, som er oplagt til brug af både øvede og nybegyndere. De kan let inkorporeres i hårde lege, samtidig med at de også sagtens kan bruges til lidt mildere udfordringer. Der findes også en bred vifte af forskellige harness, som virkelig kan være med til at tage legen til et nyt niveau. De kan for eksempel bruges sammen med deres frække gagballs eller lænkesæt, som kan binde dig eller din partner ned. Det er altså intet problem at finde produkter, der passer til netop dine yndlingsaktiviteter i det store udvalg af Zado udstyr, der tilbydes her på siden. Deres mange valgmuligheder kan også bruges til inspiration, hvis du ikke er helt sikker på, hvad du er til men gerne vil udforske dine grænser og prøve noget nyt.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS