Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Zado Læder Kyskhedsstreng med Hængelåse var 1

Zado Læder Kyskhedsstreng med Hængelåse

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Lås din partners goder væk i Zado læder kyskhedsstrengen med hængelåse. Udforsk dominanslege når du disciplinerer din submissive og nægter dem adgang. 

Faste læderstropper løber rundt om hofterne og lårene, imens fronten har et hylster til bærerens penis. Hylsteret er skubbet igennem et hul i fronten for et stramt greb og komplet kontrol.

Stropperne fortsætter til bagdelen, hvor de indrammer ballerne med læder for et forførende look. Stropperne er dekoreret med trykknapper og forbindes af en metalring. Hængelåsene er fastgjort foran, bagved og på siderne, så den submissive ikke har nogen chance for at undslippe den justerbare kyskhedsstreng.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Mest for udseendets skyld
Anonymous - 8. may. 2022
Jeg ejer allerede 7-8 forskellige kyskhedslegetøj/kyskhedsanordninger. Dette produkt er mere en gimmick end noget andet. Produktet er af meget god kvalitet med hensyn til materialer, men bortset fra det, har produktet ikke meget andet at bruge end at se kinky og sexet ud. Bæltet holder ikke penis på plads på nogen måde, og posen til at putte penis og kugler i er for lille til begge dele, hvilket bare ender med, at kuglerne bliver mast mod mellemkødet. Produktet er mere for udseendets skyld, men jeg vil slet ikke kalde det et kyskhedslegetøj.
Maskinoversat fra sinful.no

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS