TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
God pris
Zado Leather Waist Cincher Korset var 1

Zado Leather Waist Cincher Korset

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

1.095,00 kr.
Inkl. moms
Størrelsesguide

Oversigt

Fremhæv dine dejlige kurver med dette Zado Leather Waist Cincher korset. Med klassisk snøre i ryggen og en solid lynlås i fronten komplimenterer korsettet alle din krops naturlige former. 

Korsettet byder på en tætsiddende, justerbar pasform om taljen med masser af struktur for et erotisk, men elegant look. De stilfulde, krydsende snore i ryggen venter bare på, at et par nysgerrige hænder skal komme og løsne dem. Når legen rigtig tager fart, og det skal gå hurtigt, er lynlåsen i fronten den perfekte nødløsning.

Kombiner korsettet med en gennemsigtig top eller hav det på alene til fetishfester eller erotiske aftener derhjemme. Du kan også tage dette elegante korset på over toppe og kjoler for ekstra støtte og form til dine yndlings outfits.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS