Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Zado Metal Lænkesæt med Læder Manchetter var 1

Zado Metal Lænkesæt med Læder Manchetter

Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
1.195,00 kr.1.015,75 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Et virkeligt stilfuldt lænkesæt, som er perfekt til fikserings- og bondage lege.

Sættet består af fodleds-, håndleds- og overarms manchetter, som alle kan forbindes til en metalkæde, som går fra fødderne, op langs ryggen og ender oppe i nakken, hvor det fæstnes til et halsbånd.

På alle manchetterne samt halsbåndet er påsat D-ringe, og på kæden er påsat små læderstropper med karabinhager. Disse bruges til at fæstne hele sættet med, således at den fastspændte ikke kan komme fri.

Både manchetter og halsbånd er justerbare og kan derfor passe på stort set alle.

Sættet er af høj kvalitet, produceret af kraftigt læder og metal.

Indeholder: - 2 x håndledsmanchetter. - 2 x overarmsmanchetter. - 2 x fodledsmanchetter. - 1 x halsbånd - 1 x metalkæde med karabinhager.

MærkeZado
Produktvægt (g)1420
IndeholderHåndledsmanchetter, Ankelmanchetter, Halsbånd, Kæde
Fuld Længde (cm)125
Bredde (cm)8.5
Omkreds (cm)45
Strækbar OmkredsNej
Primært MaterialeSplittet læder
FarveSort
SprogEngelsk, Italiensk, Fransk, Tjekkisk, Tysk, Hollandsk, Spansk, Russisk, Dansk
SKU13228
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Mange anvendelsesmuligheder
Lynet - 22. jun. 2015
6 kvalitetsmanchetter der kan bruges på flere forskellige måder. Den medfølgende kæde med karabinhager kan også bruges meget alsidigt. Kun fantasien sætter grænser. Der kunne godt være brug for at karabinhagerne mellem overarmsmanchetterne kunne reguleres i længden så der var mere fleksibilitet
Lęnker af hųj kvalitet
lęnker - 7. sep. 2020
Kęderne giver mere til dem, der kan lide at binde. Det gode ved kęderne er deres stivhed, hvilket betyder, at selv et lille slip ikke vil skade. Kędernes lęder er af god kvalitet, men lidt stift i starten. Lęnkernes lęder bųr blųdgųres inden brug, hvilket gųr det sęrligt behageligt at have halsbåndet på. Den medfųlgende kęde giver dig mulighed for at eksperimentere med flere variationer. Pris og kvalitet matcher dette produkt.
0
Meget tung og streng.
Anonymous - 13. mar. 2024
Meget rart at føle sig ordentlig, når man har dem på. På trods af at jeg er tynd, får jeg dem nemt på. Det eneste problem er overarmsmanchetterne (biceps?), som er for store til mig. Håndled, ankler og krave passer alle godt. Kæden er tung (på en rigtig god måde) og giver en rigtig god følelse af at være "fanget". Kvaliteten er fantastisk, og de virker ekstremt holdbare. Jeg tror ikke, jeg nogensinde kunne komme ud af dem med magt! Kraven er meget kontrollerende og gør det svært at bevæge sig, hvilket jeg ser som et stort plus. Komforten er høj, og man kan sagtens have dem på i lang tid ad gangen. Jeg ville gerne have haft lidt mere justerbare manchetter til overarmene, men bortset fra det er dette et fantastisk sæt. Jeg kan kun spekulere på, hvor meget bedre det er med en partner!
Maskinoversat fra sinful.no
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS