Vælg den bedste glidecreme

For at finde den helt rigtige glidecreme til dig, din partner eller til fælles brug, skal du først overveje, hvad glidecremen skal anvendes til - glidecreme er for alle og der findes mange forskellige grunde til at bruge det. Glidecreme kan både bruges til at mindske gnidningsmodstanden under sex eller ved brug af sexlegetøj, men er i høj grad også afhjælpende for dig, som til tider bøvler med tørhed, kløe eller irritation. Uanset behov, kan glidecreme ses som et ekstra krydderi, der kan gøre alle seksuelle oplevelser endnu bedre.


Hvilken glidecreme skal jeg vælge?

Når du skal vælge den bedste glidecreme, som passer til lige netop dit behov, skal du være særligt opmærksom på, at der findes glidecremer specielt udviklet til forskellige seancer. Ved vaginal sex, kan glidecremer modvirke tørhed og irritation, både til dagligt brug og under sexlege. Her kan det også være ideelt med en glidecreme, som virker skånsom for både dig og miljøet, i form af en økologiske glidecreme. Leder du derimod efter afhjælpende midler til analsex, findes der både de som substituere den manglende kropslige væske, såvel som de der modvirker bakterier. Leder man derimod efter lækre ingredienser til oralsex, findes der glidecremer som både forkæler modtageren, såvel som giveren i form af både smagsvarianter og følelsesstimulering. Hos Sinful har vi et så bredt og kvalitetssikret udvalg, at du næsten kan kalde det et glidecreme apotek og du kan herunder læse hvilke typer af glidecremer vi anbefaler til hver af de forskellige anvendelsesmuligheder.


 

Glidecreme til sexlegetøj

Hvis du skal bruge glidecreme sammen med sexlegetøj, anbefaler vi en vandbaseret glidecreme, da det ikke påvirker sexlegetøjet. Er dit sexlegetøj lavet af silikone, er det nemlig særligt vigtigt at benytte sig af en vandbaseret glidecreme, da legetøjets belægning ellers kan blive beskadiget. Vandbaseret glidecreme er forholdsvist tyndt i konsistensen og den føles let og lækker mod huden. Det er faktisk denne type glidecreme, som minder mest om en kvindes naturlige væsker, og substituere derfor vaginal brug af sexlegetøj perfekt. Vandbaseret glidecreme er ligeledes vandopløselig, hvilket betyder at denne let kan fjernes med vand.

Leder du dog efter en vandbaseret glidecreme til anal leg, anbefaler vi specielt denne anal glidecreme, som er mere cremet end en almindelig vandbaseret glidecreme. Denne er derfor passende til områder hvor naturlig væske ikke produceres under sex.   


 

Glidecreme til sex

Hvis glidecremen skal bruges til sex, er det en fordel at bruge silikonebaseret glidecreme, da det har en bedre glideevne end vandbaseret glidecreme og fordi glideevnen holder længere. Særligt til analsex er glideevnen fra den silikonebaserede glidecreme god, da kroppen ikke selv producerer glidemiddel her. Brug ikke silikonebaseret glidecreme sammen med sexlegetøj af silikone, da glidecremen så vil påvirke sexlegetøjets overflade. Silikonebaseret glidecreme er mere drøj i brug og har en tykkere og blødere konsistens, end vandbaseret glidecreme.


 

Glidecreme til kondomer

Mange kondomer er allerede påført glidecreme men hvis du ønsker en endnu mere våd oplevelse, kan du sagtens påføre mere glidecreme. Husk altid at tjekke, at du bruger en kondom-sikker glidecreme, inden du bruger den sammen med kondomer. Du kan se om glidecremen er kondomsikker ved at se under fanebladet 'Detaljer', under det pågældende produkt.


 

Glidecreme til oralsex

Gør oralsex til en endnu sjovere oplevelse ved at bruge en glidecreme med smag. Eller hvad med at prøve en specialglidecreme til forspil og forkælelse? F.eks. en varmende glidecreme eller en glidecreme med en kildrende og kølende effekt. Vores specialglidecremer med effekt er vandbaserede og kan også bruges til sex og sammen med sexlegetøj.

 
 

Glidecreme til forspil og ekstra forkælelse

Ønsker du en fed og drøj glidecreme, der har en ekstra god og lang glideevne, kan du prøve en oliebaseret glidecreme. En oliebaseret glidecreme findes i særdeleshed anvendelig til sex af den lidt mere hårde udgave og til længerevarende agter.  Bemærk, at oliebaserede glidecremer ikke må bruges sammen med latexkondomer.


 
 

Har du brug for mere hjælp?

Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi kan hjælpe dig med at vælge det produkt, der passer dig bedst, så du får den bedst mulige oplevelse. Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk

 

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
baseks (1)
Bodyfun (1)
Durex (2)
Eros (3)
Fifty Shades of Grey (1)
Intimate Earth (1)
Joan Ørting (1)
Joergensen Laboratories (1)
Just Glide (1)
Kaerlig (2)
LELO (1)
Lubido (1)
Pink (2)
pjur (4)
Sinful (9)
Skins (1)
System JO (4)
WaterGlide (5)
YES (2)
YesforLov (1)
Vis alle 46 produkter
Du har set 46 af 46 produkter
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk