Pasante Climax Warming & Cooling Kondomer 12 stk

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Pasante Climax Warming & Cooling Kondomer 12 stk 1

Pasante Climax Warming & Cooling Kondomer 12 stk

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

39,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Kondomer der giver kølende og varmende oplevelse.

  Længde: 190 mm.

  Bredde: 52 mm.

  Tykkelse: 0,065 mm.

  6 stk. cooling kondomer og 6 stk. warming kondomer i pakken.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Pasante Climax Warming & Cooling kondomerne er udviklet til at give en kølende eller varmende oplevelse. Der er benyttet en speciel glidecreme i og på kondomet, som køler eller varmer, når det rammer huden.

  Ud over den kølende og varmende glidecreme har kondomerne også riller, der stimulere ved ind/ud bevægelser.

  Der er glidecreme på alle Pasante kondomer, men vil du have en endnu mere naturtro oplevelse, så kan du selv tilsætte lidt ekstra glidecreme til legen. Husk at det altid skal være en kondomvenlig glidecreme.

  Der er 6 varmende kondomer og 6 kølende kondomer i pakken.

  Detaljer

  MATERIALE: Latexkondomer.
  ANTAL: 12 stk.
  STRUKTUR: Riller.
  LÆNGDE: 190 mm.
  BREDDE: 52 mm.
  TYKKELSE: 0,065 mm.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Nem at sætte på
  Komfort og pasform
  Noget skuffet Mig og min kæreste har prøvet både den varme og den kolde med uden nogen reel effekt, den varme kan ikke mærkes og slet ikke fra skilles friktionsvarmen hvor til det er det sammen som hvilket som helst andet kondom, den kolde mener min kæreste at kunne mærke en lille smule første gang vi prøvede den men efterfølgende har der ikke kunne mærkes nogen forskel, er ikke sikker på om den bare skal tages på og så igang da mig og min kæreste altid "varmer hinanden op" og sætter stemningen men netop da tænker jeg at den kølende effekt ville kunne mærkes, alt i alt vil jeg ikke sige at den er pengende værd da den føles som et almindeligt kondom uden specielt effekts, pasform og kvaliteten er der ikke noget i vejen med men der kan fås noget bedre hvis dette er målet.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Nem at sætte på
  Komfort og pasform
  Ikke det værd... Vi prøvede både de varmende og de kølende kondomer, men ingen af os kunne mærke nogen forandring. Jeg mærkede kun meget kortvarigt en svag kølende fornemmelse, men det var slet ikke noget specielt.
  5 3 1
  Generel Vurdering
  Nem at sætte på
  Komfort og pasform
  sjovt og anderledes Super fed fornemmelse for både min kæreste og jeg. Den kolde effekt mærker man næsten omgående . Vi har endnu ikke afprøve0 den varme, men mon ikke det er lige så sjovt. Kan varmt ( og koldt ) anbefales
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Nem at sætte på
  Komfort og pasform
  Dejlig kølende Jeg og damen prøvede den kølende, og efter ca. 1 min kunne man tydelig mærke den kølende effect. Og det gav da lidt ekstra både for mig og hende. Vi prøvede også den varme kondom om aften udenfor, men kunne ikke rigtig mærke at den varmede. Men den kolde er klart penge værd.
  5 4 1

  Du anmelder: Pasante Climax Warming & Cooling Kondomer 12 stk

  Hvordan vurderer du produktet? *