Pasante Delay Bedøvende Glidecreme 75 ml

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Pasante Delay Bedøvende Glidecreme 75 ml

Pasante Delay Bedøvende Glidecreme 75 ml

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Pasante Delay Bedøvende Glidecreme hjælper mod for tidlig udløsning.

  Cremen er vandbaseret og kan bruges sammen med kondomer.

  Den bedøvende glidecreme nedsætter ikke lysten eller oplevelsen.

  Indhold: 75 ml.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Pasante Delay Bedøvende Glidecreme er en lækker, vandbaseret glidecreme der får dig til at holde længere.Den bedøvende creme smøres på penis inden onani eller samleje, og den hjælper mod for tidlig udløsning, uden at nedsætte hverken din sexlyst eller din nydelse.

  Pasante Delay Bedøvende Glidecreme har en midlertidig virkning, der kan genaktiveres med et par dråber vand. Cremen er ikke fedtet og giver ikke pletter på tekstiler. 

  Du kan sagtens Pasante Delay Bedøvende Glidecreme sammen med kondomer. Dog skal du være opmærksom på, at du kun skal bruge en lille smule Pasante Delay Bedøvende Glidecreme hvis du bruger cremen sammen med et kondom, da kondomet ellers kan glide af.

  Detaljer

  OPNÅ: Rejsning i længere tid.
  STØRRELSE: 75 ml.
  ALLERGITESTET: Ja.
  KONDOM-SIKKER: Ja
  PARABEN-FRI: Ja
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  God! Fungerer rigtig godt, får ham til at holde længere (win!) og kan også hjælpe at smøre lidt i skedeåbningen på kvinden, hvis hun døjer med at det gør ondt. Fedter slet ikke, og bedøver kun det den skal - der kan stadig føles massere af nydelse
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Når det at trække i langdrag er en god ting. De fleste mænd er nok bekendte med følelsen af ikke at holde heeeelt længe nok i sengen. Ikke så meget fordi det bare går for hurtigt med noget der er så dejligt, men nok lige så meget fordi ens partner med stor sandsynlighed ikke når at få det fulde udbytte af akten.
  Men nu er der heldigvis hjælp at hente. Hvad der til min store overraskelse rent faktisk virker, er denne creme. Ganske simpel at bruge og med overraskende stor effekt.

  Der smøres blot lidt på hovedet (nej ikke DET hoved) hvorefter det lige skal have tid til at trænge ind. Den overskydende tid man jo passende bruges på at komme ekstra godt i stødet. Og så er det ellers bare om at gå i gang med det det hele handler om. jeg oplevede allerede ved første forsøg at holde væsentligt længere end jeg plejer. Dette kunne jo tiltænkes tilfældigheder, men de efterfølgende gange havde det samme virkning. Så jeg må blot konstatere at dette produkt rent faktisk har en ganske fornuftig effekt.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Glidecreme Rigtig god og anvendelig glidecreme som gør at ens lem holdersig stiv/hårderer længerer tid og derved forlænger sex inden udløsning. Hvilket både glæde mig og min kone.
  Det er et godt produkt der er nem at bruge, samt det fedter ikke.
  5 5 1

  Du anmelder: Pasante Delay Bedøvende Glidecreme 75 ml

  Hvordan vurderer du produktet? *