Rimba Bondage Metal Anal Krog Small

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Rimba Bondage Metal Anal Krog Small 1
 • Rimba Bondage Metal Anal Krog Small 2

Rimba Bondage Metal Anal Krog Small

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

479,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Anal Krog, som er ideel til eksperimenterende bondagelege.

  Krogens ende med kuglen indsættes bagtil.

  Rimba Bondage krog er et "must have" for den erfarne bruger.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Rimba Bondage Anal Krog er et kendt redskab til eksperimenterende bondagelege.

  Krogens ende med kuglen indsættes bagtil således, at det lange stykke følger ryggen. For enden af krogen er der en ring, som så kan bruges til at fæstne bondagerebet.

  Vi anbefaler, at I arbejder jer forsigtigt frem, når I leger med krogen og er opmærksom på kroppens reaktion, alt efter om I sidder eller står op.

  Det giver en endnu bedre oplevelse, hvis I bruger en silikone glidecreme. Så føles metallet mere glat og bliver mere medgørligt.

  Detaljer

  MATERIALE: Metal.
  VANDTÆT: Ja.
  DIAMETER KUGLEN: 3 cm.
  LÆNGDE: 24 cm.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Meget kinky, men lidt overpriced Designet er rigtig lækkert, og det er meget kinky <3

  TIP: Løb en kæde igennem et halsbånd og krog kæden fast til anal-hook'ens ring. Så kan man trække i halsen og numsen samtidig ;)

  Hvad de ikke skriver, dog: Kuglen for enden er IKKE svejset fast, men skrues fast med et gevind. Det er for billigt design til prisen: Ulempen er, af gevindet skruer sig lidt for let af.
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Lidt ekstra til bondagelegen Der kan ikke komme nok af denne slags produkter! ;-) Hvis man har lyst til lidt ekstra i sine bondagelege og er vild med analleg, så kan jeg kun anbefale at prøve denne. Bare husk at bruge sund fornuft og gå forsigtigt til værks.

  Kuglen for enden har en rigtig fin størrelse, så den føles ikke overvældende. Krumningen på krogen giver en masse muligheder for spændende leg - bl.a. at binde håret og krogen med samme reb, og så udfordre hendes udholdenhed. Det fungerer også ganske godt til leg med temperatur, hvis man skulle have lyst til det.
  5 5 1

  Du anmelder: Rimba Bondage Metal Anal Krog Small

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.