Rocks Off 160 mm Dildo Vibrator
Rocks Off 160 mm Dildo Vibrator
279,00 kr
Rocks Off 160 mm Dildo Vibrator  1

Rocks Off 160 mm Dildo Vibrator

4.4 (1)
279,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Rocks Off 160mm er en meget alsidig all-round dildovibrator. Den er alsidig, fordi den er ideel til både klitoris og vaginal stimulation.

Vibratoren har den velkendte bullet-form, som vi kender det fra rigtig mange af de små klitorisvibratorer. Men fordi at Rocks Off 160 mm er noget større, kan den også bruges som dildo vibrator.

Vibratoren har 7 forskellige vibrationer - både konstante og pulserende. Du styrer vibrationerne på knappen i bunden. Vi gør opmærksom på, at vibratoren ikke er lydløs. Den vil kunne høres en smule, hvis du er i et rum, hvor der er helt stille.  

Rocks Off 160mm har en mat metallic-overflade og er i det hele taget ret stilfuld. Logo'et er graveret ned i overfladen.

Vibratoren er 100 % vandtæt, så du kan trygt snuppe den med ind under bruseren. Vibratoren er ideel til solo-leg, men kan med fordel også bruges sammen med din partner.

For at få den bedste og mest glidende oplevelse med Rocks Off 160mm, anbefaler vi, at du bruger den sammen med en silikonebaseret glidecreme.

Vibratoren bruger 2 x AA-batterier (medfølger).

Den leveres i en flot sort æske, som er ideel til opbevaring.

Detaljer

MATERIALE: ABS-plast (metallic look).
FTALATFRI: Ja.
FARVE: Lilla.
LÆNGDE: 17,3 cm.
OMKREDS: 10,4 cm.
VANDTÆT: Ja.
BATTERITYPE: 2 x AA (medfølger).
VIBRATIONNIVEAU: 7 forskellige.
LYDLØS: Nej.
INTERFACE: 1 knap.

VARENUMMER: 13007.
Anmeldelser
4.3
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Ekstatiske solostunder

Købte denne som min første vibrator og jeg kan lige love for at den har givet mig mange skønne soloaftener!!! Der er max orgasmegaranti, og jeg kan for første gang i mit liv nå sprøjteorgasmeekstasen ;) Det er fedt med mange forskellige spændende indstillinger, og den er super let at bruge, da der kun er en enkelt knap. Kan bruges både påklitoris og i skeden, men jeg har dog haft mest succes med det første. Larmer lidt, men det er ikke så slemt. Kan varmt anbefales. Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk