Sommerudsalg: Spar op til 60% - Køb nu

Rocks Off 50 Speeds of Play Bullet Vibrator
Rocks Off 50 Speeds of Play Bullet Vibrator
279,00 kr
Rocks Off 50 Speeds of Play Bullet Vibrator
Rocks Off 50 Speeds of Play Bullet Vibrator

Rocks Off 50 Speeds of Play Bullet Vibrator

5.0 (1)
279,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Kort info

Kort info

Rocks Off 50 Speeds of Play er en meget kraftig bullet vibrator med hele 50 forskellige vibrationsmuligheder.

Vibratoren kan bruges både som klitorisstimulator og vaginalt.

50 Speedds of Play vibratoren er inspireret af "Fifty Shades of Grey" trilogien i sit design, der er enkelt, men stilrent.

Den er lavet i kvalitets ABS plast, 100 % vandtæt og nem at rengøre.

Beskrivelse

Rocks Off 50 Speeds of Play er en af de største bullet vibratorer der er på markedet lige nu, nemlig 160mm. Foruden at være en klitorisvibrator, er den også helt oplagt at bruge vaginalt på grund af sin størrelse.

Denne vibrator er virkelig i en kategori for sig, da den har hele 50 vibrations muligheder. De spænder over alt lige fra "almindelige" vibrationer med forskellige hastigheder til stigende, dalende og pulserende - også med forskellige hastigheder. Der er så mange indstillinger at vælge imellem, så der vil helt sikkert være en vibrationsmulighed, der passer til lige præcis dig. Vibrationerne er virkelig effektive og det er nemt at "bladre" sig igennem dem på den lille gummiknap i bunden.

Det smarte ved vibratoren er, at du kan gemme din favorit indstilling, så du ikke skal "bladre" dig igennem alle 50 vibrations muligheder hver gang. Når du har fundet en vibrations mulighed, der passer dig, så hold knappen i bunden inde i ca. 2 sekunder, og så gemmer vibratoren den, til næste gang du tænder for den. Hvis du vil nulstille den, holder du bare knappen inde i ca 5 sekunder, indtil du kan mærke den brummer kort.

Vibratoren er 100 % vandtæt, så du kan trygt tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Den er derfor også nem at rengøre - enten med vand og sæbe eller en sexlegetøjsrens.

50 Speeds of Play ideel til solo-leg, men kan også med fordel bruges sammen med din partner. For ekstra meget nydelse, kan du bruge glidecreme på den, og da den er lavet i ABS tåler den både vand- og silikonebaseret glidecreme.

Vær opmærksom på, at når du skal bruge den, skal du skrue låget meget stramt på, før den virker. Den bruger 2 stk. AA-batterier, der medfølger i pakken.

Detaljer

MATERIALE: ABS-plast.
STØRRELSE: 17 cm. lang x 3,1 cm. i diameter.
VANDTÆT: Ja.
BATTERITYPE: 2 x AA (medfølger).
VIBRATIONSINDSTILLINGER: 50 forskellige.
INTERFACE: 1 knap.

Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Oh yeah!

Jeg skal lige love for, at der er gang i den her fætter - hold nu op! Den er vildt lækker - glat overflade, nem at bruge. 50 helt vidunderlige indstillinger - jeg kan slet ikke vælge en yndling ;) Bruger den både på klitten og vaginalt - begge ting er lige fantastiske. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk