: Vi holder åbent som normalt og vores leveringstid er ikke ændret

Rocks Off Chaiamo Dildo Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

Rocks Off Chaiamo Dildo Vibrator

Forventes på lager igen den 09/04/2020 Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.

299,00 kr

229,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Få himmelske orgasmer med den luksuriøse Rocks Off Chaiamo Dildo Vibrator.

  Klassisk vibrator til dine ydre og indre erogene zoner. 10 kraftfulde vibrations indstillinger.

  Udført i fløjlsblød silikone. Er vandtæt og oplades nemt via medfølgende magnetiske USB-kabel.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Vil du have kraftige vibrationer og elegant design i skøn forening? Du får begge dele og mere til i Rocks Off Chaiamo Dildo Vibrator.

  Den stilfulde vibrator er skabt til at give dig din ultimative onani oplevelse og kan med sine 10 kraftfulde vibrations indstilllinger pirrer dig både udvendigt og indvendigt. 

  Lad det fløjlsbløde skaft fylde dit indre og mærk de dybe vibrationer forplante sig i dit skød, eller gør brug af den tilspidsede ende for en pirrende intens stimulation af klitoris.

  Chaiamo er vandtæt og helt ideel at tage med i badet, hvad enten du nyder den alene eller med din partner i erotiske lege.

  Vibratoren er udført i silikone og ABS-plast. Den oplades nemt via medfølgende magnetiske USB-kabel.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikone og ABS-plast.
  LÆNGDE: 16 cm, heraf er 11,5 cm indførbare.
  DIAMETER: 3,1 cm.
  VANDTÆT: Ja.
  BATTERITYPE: Opladeligt (magnetisk USB-kabel medfølger).
  VIBRATIONER: 10 (7 mønstre og 3 hastigheder).
  SPROG: Engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk og russisk.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Brugervenlighed
  Stilful - med sikker resultat Denne vibrator er vores første ud i den nye spændende verden af sexlegetøj. Den blev valgt ud fra det meget stilfulde design og at den ikke skulle være for "kliché" af 80'er porno.
  Den blev som lovet leveret fra dag til dag, så plus til leveringen af postDK. Vibratoren levede op til den beskrevne silkebløde overflade og sammen med Sinfuls glidecreme kunne vi gå i gang med at gå på opdagelse med vores nye legetøj. Det første der slog os var hvor kraftige vibrationerne var allerede på det laveste niveau. De næste tryk afslørede endnu kraftigere vibrationer og lyden var også ret intens, så det er bestemt ikke en lydsvag vibrator!
  Men min kæreste kom efter ret kort tids leg med vibratoren, hvilket hun ellers normalt har meget svært ved. Det var en skøn og overraskende oplevelse for os begge at hun fik orgasme ved den svageste vibration. Efter hendes orgasme, fik jeg også udløsning med vibratoren, som blev brugt til at stimulere mig. Så denne fantastiske vibrator, kan altså benyttes af begge køn. Vi har efterfølgende brugt den flere gange og min kæreste har opnået fantastiske orgasmer hver gang vi har benyttet legetøjet. Vi giver denne vibrator rigtig gode anmeldelser, men for os kunne vibrationerne godt have startet med mindre kraftige vibrationer og ved de forskellige "mønstre" kunne der også godt have været nogle, som havde været mindre kraftige. Vibratoren kunne også godt have været mindre støjende, men jo flere gange vi har brugt den jo mindre lægger vi mærke til de kraftige brummelyde. En dejlig effektfuld vibrator, som vi begge vil få meget fornøjelse af.
  5 4 1

  Du anmelder: Rocks Off Chaiamo Dildo Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *