Sinful Deluxe Julekalender 2019 - TESTVINDER

Klik på billederne for at forstørre dem

 • DK
 • DK
 • DK
 • DK
 • DK
 • DK
 • DK

Sinful Deluxe Julekalender 2019 - TESTVINDER

På lager Bestil før kl. 22.00 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

1.295,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Årets frækkeste og mest eksklusive julekalender.

  24 populære kvalitetsprodukter til en værdi af hele 3.500 kr.

  Sexlegetøj, erotiske accessories og blide bondage produkter til hende, ham og par.

  Fra kendte brands som Sinful, We-Vibe, Obaie og Tenga.

  Inklusiv et flot inspirationshæfte med tips og guides til dagens frække overraskelse.

  Kendt fra TV.

  Begrænset antal, blev hurtigt udsolgt sidste år.

  Kåret som Bedst i Test af det norske magasin KK.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Julen er hjerternes fest og findes der nogen bedre måde at forkæle hinanden på end med den luksuriøse limited edition Deluxe julekalender fra Sinful.

  Den er kendt fra landsdækkende TV i hele Skandinavien og blev udsolgt på rekordtid sidste år. Den er desuden kåret som Bedst i Test af det norske magasin KK.

  Glæd jer til 24 håndplukkede bestsellere til hende, ham og par fra nogle af verdens mest kendte sexlegetøjs brands som We-Vibe og Tenga og populære skandinaviske mærker som Obaie, Nortie og Sinful.

  Lad spændingen mellem jer vokse, når I åbner lågerne og få en julemåned fyldt med overraskelser, nydelse og sex. Julekalenderen indeholder sexlegetøj, erotiske accessories og blide bondage produkter til en værdi af hele 3.500 kr. Det medfølgende inspirationshæfte guider jer til de bedste oplevelser med dagens frække overraskelse. 

  Den er især velegnet til jer, der allerede har lidt eller nogen erfaring med sexlegetøj og ønsker produkter i den bedste kvalitet, der måske endda udfordrer jeres erotiske leg. 

  Kalenderen er en opdateret og eksklusiv version af sidste års Deluxe udgave. Der medfølger en gratis Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 50 ml. til jeres nye legetøj.

  Sinful Deluxe Julekalender 2019 er kun lavet i et begrænset antal, så skynd jer at få fingrene i jeres og få en jul, I aldrig glemmer!

  Detaljer

  INDHOLD: 24 luksuriøse erotiske produkter og 1 inspirationshæfte på engelsk.
  STØRRELSE: Lingeri er one size og kan justeres, så det passer alle størrelser.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  MÅL: 55,5 cm x 42 cm x 7,5 cm 
  SPROG PÅ INDLÆGSSEDLER: Dansk, svensk, norsk, engelsk og finsk.
  MEDFØLGER: 1 stk. Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 50 ml.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Julekalender 6.12.2019
  Det er lidt tidligt at udtale sig om indholdet da den sidste låge jo først åbnes d. 24. men indtil videre har det været ret morsomt.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Wow Ligesom sidste år åbnede vi den, så snart vi fik den ind ad døren. Jeg købte den til min kæreste i fødselsdagsgave sidste år og gjorde det igen i år, og wow vi var og er glade.

  Først var jeg usikker på, om meget ville være det samme eller ligne det fra sidste år, men - hold nu fast! Alle de ting, der også var der sidste år, er blevet opgraderet eller er meget bedre!

  Den første store overraskelse var, at der var mange flere ting til mænd i år. Jeg vil ikke afsløre hvad (selvfølgelig), men vi begge var utroligt tilfredse over at kunne bruge lidt flere ting på mig denne gang.

  En anden sjov overraskelse var, at dette års undertøj var meget bedre end sidste år, tingene har en meget bedre pasform og et af stykkerne hørte til noget af legetøjet!

  De nye ting er populære, især det i låge # 24, som jeg tror, ​​mange par vil nyde meget!

  -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -----------------------------------------

  HER KOMMER LIDT SPOILERE, SÅ HVIS DU IKKE VIL VIDE, HVAD DU FÅR - SÅ LÆS IKKE VIDERE!!

  Først alle de ting, der var "de samme som" sidste år.
  G-punkts vibratoren sidste år var helt ok, det store problem var dog, at hovedet var meget stort og umuligt at teste på mig (hvis du ville) og svært at bruge på hende, da det var ekstremt hårdt, og det gjorde lidt ondt, når den skulle ind.
  Men dette års var meget mere elegant, lettere at føre ind og havde kraftigere vibrationer, hvilket gør, at vi helt sikkert vil bruge den ofte!
  -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ---------------------------------------------
  Rabbiten var måske den største skuffelse sidste år. Den var hård, havde en mærkelig form og man kunne kun mærke vibrationerne i bunden, hvilket gjorde rabbitfunktionen med at kildre klitoris helt meningsløs. Vi testede dee en gang og blev skuffede og gav den væk til nogle venner, der var lige så skuffede.

  Men øj øj øj! Dette års rabbit er noget helt andet. Hun har aldrig brudt sig om dildoer, da hun enten foretrækker en rigtig penis eller en klitorisvibrator. Men efter at have prøvet den her er hun helt modsat!
  Den perfekte hårdhed, rabbitdelen og vibrationerne plus hoved- og rabbitdelen af ​​dildoen havde en vibrator, der fik hende til at elske den i løbet af 2 sekunder! Og hun har sagt, at hun sandsynligvis også vil bruge den alene, noget hun aldrig har gjort med en dildo før!
  -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------------------------
  Den trådløse vibrator er også blevet meget opgraderet i år, vi har ikke testet den uden for hjemmet endnu, men er sikker på, at vi sandsynligvis vil gøre det på et tidspunkt ;)
  Dette års model sidder i trusserne og ligger op mod klitoris og det er meget bedre, da de fleste piger ikke mærker så meget vibration inde i skeden.
  Den er også ergonmisk formet, så når den ligger op mod ydersiden, så glider den ikke væk fra klitoris.

  Og begge dele er trådløse og oplades med ledning, så du slipper for batterier, som det var sidste år.
  -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ---------------------------------------------

  SLUT MED SPOILERE !!!

  Jeg kan ikke anbefale denne kalender nok! Køb den og få det sjovt i soveværelset!

  Jeg vil dog sige, at det er bedst egnet til et heteroseksuelt par (en kvinde og en mand), da meget af sexlegetøjet er lavet til den målgruppe.

  Et sidste tip er, at i kan købe genopladelige batterier og en batterioplader fra Ikea! Så er det bedre for miljøet!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Perfekt Perfekt
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  God service Det er en super lækker kalender
  5 5 1

  Du anmelder: Sinful Deluxe Julekalender 2019 - TESTVINDER

  Hvordan vurderer du produktet? *