Sinful Deluxe Julekalender 2019 - TESTVINDER

Klik på billederne for at forstørre dem

 • DK udsolgt
 • DK
 • DK
 • DK
 • DK
 • DK
 • DK

Sinful Deluxe Julekalender 2019 - TESTVINDER

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Oversigt

  Kort info

  Årets frækkeste og mest eksklusive julekalender.

  24 populære kvalitetsprodukter til en værdi af hele 3.500 kr.

  Sexlegetøj, erotiske accessories og blide bondage produkter til hende, ham og par.

  Fra kendte brands som Sinful, We-Vibe, Obaie og Tenga.

  Inklusiv et flot inspirationshæfte med tips og guides til dagens frække overraskelse.

  Kendt fra TV.

  Begrænset antal, blev hurtigt udsolgt sidste år.

  Kåret som Bedst i Test af det norske magasin KK.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Julen er hjerternes fest og findes der nogen bedre måde at forkæle hinanden på end med den luksuriøse limited edition Deluxe julekalender fra Sinful.

  Den er kendt fra landsdækkende TV i hele Skandinavien og blev udsolgt på rekordtid sidste år. Den er desuden kåret som Bedst i Test af det norske magasin KK.

  Glæd jer til 24 håndplukkede bestsellere til hende, ham og par fra nogle af verdens mest kendte sexlegetøjs brands som We-Vibe og Tenga og populære skandinaviske mærker som Obaie, Nortie og Sinful.

  Lad spændingen mellem jer vokse, når I åbner lågerne og få en julemåned fyldt med overraskelser, nydelse og sex. Julekalenderen indeholder sexlegetøj, erotiske accessories og blide bondage produkter til en værdi af hele 3.500 kr. Det medfølgende inspirationshæfte guider jer til de bedste oplevelser med dagens frække overraskelse. 

  Den er især velegnet til jer, der allerede har lidt eller nogen erfaring med sexlegetøj og ønsker produkter i den bedste kvalitet, der måske endda udfordrer jeres erotiske leg. 

  Kalenderen er en opdateret og eksklusiv version af sidste års Deluxe udgave. Der medfølger en gratis Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 50 ml. til jeres nye legetøj.

  Sinful Deluxe Julekalender 2019 er kun lavet i et begrænset antal, så skynd jer at få fingrene i jeres og få en jul, I aldrig glemmer!

  Detaljer

  INDHOLD: 24 luksuriøse erotiske produkter og 1 inspirationshæfte på engelsk.
  STØRRELSE: Lingeri er one size og kan justeres, så det passer alle størrelser.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  MÅL: 55,5 cm x 42 cm x 7,5 cm 
  SPROG PÅ INDLÆGSSEDLER: Dansk, svensk, norsk, engelsk og finsk.
  MEDFØLGER: 1 stk. Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 50 ml.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Waow Begejstringen vil ingen ende tage!!!
  Jeg har nævnt denne kaldender for kæresten et par gange, og han købte den så til mig på vores 5 årsdag.
  Vi har været igang med at eksperimentere lidt her hjemme før, men nu er det lagt op til endnu mere pirrende og sexsuel lej.

  Min eneste bekymring kan dog være at, hvis man har prøvet den det ene år, har man så prøvet den for alle år? Kan den for nye sig.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Exceptionel Levede fuldt ud op til forventningerne, glæden og lykken stor..... Og ualmindelig god kundeservice og kundepleje
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Orgasme garanti Hold nu op hvor har vi været positive over kalenderen. Noget havde vi i forvejen, men så kom en påmindelse om at bruge det og udforske.
  Vi kan kun anbefale at forkæle hinanden med denne lækre kalender. Kvalitet på produkterne og orgasmegaranti for både ham og hende. Vi er helt med på ideen om en hed december i soveværelset
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  I den grad en glædelig jul Herhjemme har julekalenderen helt klar været et hit, der virkeligt har sparket gang i både mere og anderledes sex end tidligere. Fyldt med produkter vi nok ikke havde fået bestilt ellers, men som alligevel hitter.

  Eneste punkt der afholder den sidste stjerne er at det meste legetøj er afhængigt af den samme bullet vibrator, resulterende I at man ikke rigtigt kan bruge det hele på samme tid. Nu glæder vi os bare til at se hvad de sidste to dage indeholder.
  I den grad en glædelig jul.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Juleorgasmer De vildeste og mest fantastiske orgasmer for begge parter
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Blandet oplevelse De forskellige stykker legetøj der er med i kalenderen er lækre og var en god overraskelse, men accessories synes jeg haltede lidt på nogle punkter.. en kildefjer, tre meter rebbog et blindfold, come on... Det synes jeg hører til i kalenderen til begyndere og bestemt ikke i en kalender der markedsføres som en til par der allerede har nogen erfaring med legetøj eller endda har haft sidste års kalender... Nu ved jeg ikke hvad der var i sidste års kalender men et blindfold?? Ej det synes jeg er lige lavt nok, og det er ærgerligt for det skæmmer en kalender der ellers var præget af gode produkter generelt
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Wauuu for en jul 2019 Frygtede det værste men skal da lige love for at vi blev overraskede .. vi er vilde med Deluxe julekalenderen .. der er alt hvad hjertet begærer. Der er ikke en eneste ting vi ikke ku bruge .. vi er mega begejstrede .. lækre produkter i lækkert materiale .. køb køb køb i vil ikke blive skuffet .. Wauuu siger jeg bare ..
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Sinful delux kalender Sinful delux julekalender er helt klart en kalender som lever op til det vi som par ønskede. Vi er overraskede over hvor lækre produkterne og kvaliteten er. Udover det er vi som par overraskede over hvor mange gode ting der os er til mand som vi enlig ikke vidste man kunne få. Den lever op til alle vores forventerninger og det gør bare noget ekstra ved sexlivet som par ikke fordi vi nødvendigvis bruger legetøjet hvergang men det hele kan blive lidt vildere og lidt mere anderledes end det plejer og det giver bare en ekstra gnist for os begge to.
  Dette år er første gang vi prøver Sinful julekalderen og vi er allerede nu som par helt sikre på vi prøver det igen næste år, vil klart anbefal dette produkt til andre i fremtiden. Rigtig glædelig jul og tak for en rigtig lækker og delux julekalender.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Julekalender de luxe Vi er på dag 16. Så vi vil gerne anmelde kalenderen til nu.
  Det er kvalitet, ingen tvivl om det - så fedt at der er flere ting der kan bruges sammen.
  En bullet vibrator med indtil nu 3 forskellige sleeves genialt.
  Masken fra obaie er sød men meget stiv og passer ihvertfald ikke til et smalt pigehoved, da den giver en del lysindfald.
  En metaltråd i kanten vil gøre den formbar.

  Her i huset har vi lidt svært ved at læse indlægssedlen, det er godt nok en lille skrift.
  Jeg er vildt begejstret, indtil nu har vi kun fået en ting, der aldrig kommer i brug. Nemlig ægget, jeg er for lille til to kugler, selv om de er små.
  Sjovt med hæftet, selv om mit gæt er rigtigt næsten hver dag.
  Materialer og kvalitet er meget højt.

  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Virkelig hurtig levering og flot kaleder Nu er dagende jo ikke gået endnu. Men indtil videre virkelig spændende.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  glædelig jul vi købte julekalenderen med store forventninger :) og her midt i dec må vi nok indrømme at forventningerne er blevet opfyldt :) og vi glæder os rigtig meget til resten af dec :) og vi er begge enige om at takket være sinfuls julekalender bliver det nok den bedste jul nogensinde for os :)

  tusind tak fra os begge knus
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vild December Puuuha... det har været en hård, men helt igennem fantastisk december ind til videre... (09.12.19)
  For nybegyndere byder denne kalender på rigtig mange dejlige overraskelser, som man slet ikke kan forestille sig inden man kommer igang...
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kvalitet der er indbydende og frækt sat sammen i lækker design! Genialt! Helt klar en oplevelse. Super lækker sat sammen og en god rød tråd i pakken. Kan varmt anbefales til andre til næste år som kalendergave der kommer begge parter til goe.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Super overrasket Fantastisk service og enormt hurtig levering. Bestilte fredag og blev leveret lørdag, så vi ku åbne 1. Låge om søndagen
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Julekalender 6.12.2019
  Det er lidt tidligt at udtale sig om indholdet da den sidste låge jo først åbnes d. 24. men indtil videre har det været ret morsomt.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Wow Ligesom sidste år åbnede vi den, så snart vi fik den ind ad døren. Jeg købte den til min kæreste i fødselsdagsgave sidste år og gjorde det igen i år, og wow vi var og er glade.

  Først var jeg usikker på, om meget ville være det samme eller ligne det fra sidste år, men - hold nu fast! Alle de ting, der også var der sidste år, er blevet opgraderet eller er meget bedre!

  Den første store overraskelse var, at der var mange flere ting til mænd i år. Jeg vil ikke afsløre hvad (selvfølgelig), men vi begge var utroligt tilfredse over at kunne bruge lidt flere ting på mig denne gang.

  En anden sjov overraskelse var, at dette års undertøj var meget bedre end sidste år, tingene har en meget bedre pasform og et af stykkerne hørte til noget af legetøjet!

  De nye ting er populære, især det i låge # 24, som jeg tror, ​​mange par vil nyde meget!

  -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -----------------------------------------

  HER KOMMER LIDT SPOILERE, SÅ HVIS DU IKKE VIL VIDE, HVAD DU FÅR - SÅ LÆS IKKE VIDERE!!

  Først alle de ting, der var "de samme som" sidste år.
  G-punkts vibratoren sidste år var helt ok, det store problem var dog, at hovedet var meget stort og umuligt at teste på mig (hvis du ville) og svært at bruge på hende, da det var ekstremt hårdt, og det gjorde lidt ondt, når den skulle ind.
  Men dette års var meget mere elegant, lettere at føre ind og havde kraftigere vibrationer, hvilket gør, at vi helt sikkert vil bruge den ofte!
  -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ---------------------------------------------
  Rabbiten var måske den største skuffelse sidste år. Den var hård, havde en mærkelig form og man kunne kun mærke vibrationerne i bunden, hvilket gjorde rabbitfunktionen med at kildre klitoris helt meningsløs. Vi testede dee en gang og blev skuffede og gav den væk til nogle venner, der var lige så skuffede.

  Men øj øj øj! Dette års rabbit er noget helt andet. Hun har aldrig brudt sig om dildoer, da hun enten foretrækker en rigtig penis eller en klitorisvibrator. Men efter at have prøvet den her er hun helt modsat!
  Den perfekte hårdhed, rabbitdelen og vibrationerne plus hoved- og rabbitdelen af ​​dildoen havde en vibrator, der fik hende til at elske den i løbet af 2 sekunder! Og hun har sagt, at hun sandsynligvis også vil bruge den alene, noget hun aldrig har gjort med en dildo før!
  -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------------------------
  Den trådløse vibrator er også blevet meget opgraderet i år, vi har ikke testet den uden for hjemmet endnu, men er sikker på, at vi sandsynligvis vil gøre det på et tidspunkt ;)
  Dette års model sidder i trusserne og ligger op mod klitoris og det er meget bedre, da de fleste piger ikke mærker så meget vibration inde i skeden.
  Den er også ergonmisk formet, så når den ligger op mod ydersiden, så glider den ikke væk fra klitoris.

  Og begge dele er trådløse og oplades med ledning, så du slipper for batterier, som det var sidste år.
  -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ---------------------------------------------

  SLUT MED SPOILERE !!!

  Jeg kan ikke anbefale denne kalender nok! Køb den og få det sjovt i soveværelset!

  Jeg vil dog sige, at det er bedst egnet til et heteroseksuelt par (en kvinde og en mand), da meget af sexlegetøjet er lavet til den målgruppe.

  Et sidste tip er, at i kan købe genopladelige batterier og en batterioplader fra Ikea! Så er det bedre for miljøet!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Perfekt Perfekt
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  God service Det er en super lækker kalender
  5 5 1

  Du anmelder: Sinful Deluxe Julekalender 2019 - TESTVINDER

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Julekalenderen er desværre udsolgt. Gå ikke glip af den frækkeste julekalender 2020.

  Sinful julekalender 2019 blev revet væk af tusindvis af glade danskere. Skriv dig op nu og vær den første, der får besked, når årets frækkeste julekalender for 2020 er klar.

  Vi glæder os til at gøre julen endnu frækkere igen i 2020.