Sinful Julekalender 2018

Klik på billederne for at forstørre dem

Sinful Julekalender 2018

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Oversigt

  Kort info

  Årets frækkeste julekalender.

  24 populære kvalitetsprodukter til en værdi af 2.300 kr.

  Sexlegetøj, erotisk tilbehør og blid bondage produkter til hende, ham og par.

  Opgraderet version af sidste års bestseller julekalender.

  Inklusiv inspirationshæfte fyldt med ekspert tips og tricks.

  Kendt fra TV.

  Begrænset antal, blev hurtigt udsolgt sidste år.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Vil I gerne forkæle hinanden med årets frækkeste julekalender, så skynd jer at få fingrene i den spændende limited edition julekalender fra Sinful.

  Den er en ny og opdateret version af sidste års julekalender, der blev udsolgt på rekordtid. Den indeholder 24 populære, håndplukkede bestsellere og tilbyder et bredt udvalg af pirrende sexlegetøj, forførende tilbehør til forspil og kinky produkter til blid bondage.

  Hvad gemmer sig bag næste låge? Nyd spændingen, hvad enten I er nybegyndere eller har mere erfaring. I får sexlegetøj, der giver rig mulighed for orgasme til både hende og ham samt masser af lækre produkter til par. Det medfølgende inspirationshæfte er fyldt med ekspert tips til produkterne og til erotisk julehygge. Den lækre julekalender indeholder kvalitetsprodukter til en værdi af 2.300 kr. 

  Sinful julekalenderen er kendt fra TV og medier. Den er perfekt til jer, der gerne vil fylde julemåneden med kærlighed, nærvær og sensuelle oplevelser. Kun lavet i et begrænset antal, så hvor længe tør I vente med at købe jeres?

  Detaljer

  INDHOLD: 24 erotiske produkter, 1 inspirationshæfte på engelsk og 3 prøver på forskellige glidecremer.
  STØRRELSE: Lingeri er one size og kan justeres, så det passer alle størrelser.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  MÅL: 49 cm x 37 cm x 4,5 cm.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Dejligt pift til vort sexliv Det er første gang vi har købt Sinfuls kalender, og vi har ikke fortrudt et sekund.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Himlen. Min mand købte denne til os, da jeg havde været stresset i et stykke tid, med resultatet -. Manglende sexlyst. Selvom det tog et par dage med åbning af div låger før jeg fik lyst, så må jeg sige at det tog revanche da vi prøvede det.
  Penisringen med ørerne er fantastisk. Specielt hvis man samtidig bruger vibrator butplug sammen med.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Super fed julekalender! plads til forbedring Super fed kalender, som virkeligt sparker gang i julehyggen! den skaber en fantastisk stemning, og hver dag bliver hurtigt til en leg, når begge parter går og glæder sig til at åbne en låge til. Præcis som da man var barn, og skulle åbne sin kinder-kalender, bare 100 gange bedre! Det eneste minus ved kalenderen, er de få produkter som minder så meget om hinanden, at de gøres overflødige. fx er det de færreste som har behov for to vibrerende penisringe, samt en "almindelig" en.
  Ellers en super fed kalender, som jeg glæder mig meget til at købe igen næste år.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Flot og lækker Min mand og jeg har aldrig prøvet sex legetøj før , så derfor var det oplagt at vi skulle prøve sinfuls julekalender.
  Meget flot indpakning og indholdet er super flot og meget elegant, helt i fifty shades stilen.
  Vi er meget imponeret og kommer helt sikkert fremover til at lege mere i soveværelset med det lækre legetøj.
  Der var desværre en defekt genstand i en af lågerne, men en hurtig besked til sinful og en ny var på vej, super professionel service.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Dejlig, flot og vellavet Konen fik denne som en lille ekstra ting i år. Hun har indtil nu ikke været så vil med sexlegetøj, men det har ændret sig. Og alt er blevet prøvet af.
  Hvis indholdet ændres næste år, får hun en ny kalender.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Smagfuld, sjov og fræk Min kæreste blev super glad for overraskelsen og vi har svært ved kun at åbne en låg ad gangen. Kan klart anbefales.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Uha hvor godt Skide lækker kalender. Vi har begge 2 haft megen glæde af dem og vi er kun lige begyndt. Kan kun anbefales.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Ikke imponeret Flot pakket ind, men indholdet er jeg ikke imponeret set ift prisen.
  5 3 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Yes! Et super lift og måske starten på noget nyt! Min kone har altid været meget tilbageholdende (hæmmet) når talen kommer på sex "og den slags". Så sexlegetøj og frækt undertøj har ikke kunne komme på tale, og når der vises udsendelser i TV med "frække indslag" som date mig nøgen osv bliver der slået væk. Jeg købte julekalenderen 2018 til hende, Havde ventet at den blev afvist og i bedste fald stillet i et hjørne, uåbnet. Men nej - den smagfulde indpakning tiltalte hende og vi har nu åbnet lågerne sammen. Og hun har nu værdsat funktionen af vibratorer og jeg har selv prøvet en penisring for første gang. Begge dele med stor succes! Nu er hun helt åben over for legetøjet og jeg (vi!) kan næsten ikke vente med at prøve alle tingene. Vores sexliv har lige fået et par nykker opad og vi er begge meget glade for det. Nu skal vi shoppe mere på sinful.dk ;-)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Nah Er man vant til at have hverdagssex med en hurtig missionær på en 10-minutters tid, så ja, så er det fandme en freaky kalender. Men ellers - not so much.
  5 2 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vi blev så skuffede Denne anmeldelse indeholder spoiler for hvad der er i kalenderen, så læs det kun hvis du virkelig er interesseret i de få stjerner jeg har givet den.

  Indtil i dag holdte vi os fint til én låge pr. dag, men da vi var noget skuffede over de sidste par dage, besluttede vi os for at få det overstået for at undgå flere sure miner.

  For det første synes vi det er absolut unødvendigt med 2 låger med samme slags legetøj i. 2 blindfolds og penisringe er vel næppe til megen nytte, og de forskelle der er mellem dem er ikke umagen værd. Ikke engang det par blindfolds der skulle dække helt for øjnene er til nogen nytte, da man kan se under dem. I den sammenhæng vil jeg også lige nævne de 2 låger med... brystvortepynt? Mine vorter er slemt følsomme (Drax fra GotG lvl følsomme), og at få 2 låger med sådan noget var ikke sjovt overhovedet. Hvorfor de mange gentagelser i emnerne for lågerne? Put da noget glidecreme eller rengøringsmiddel til sexlegetøj i hvis I ikke kan finde på noget, det kan da i det mindste bruges i sammenhæng med mange af de andre ting i kalenderen.

  For det andet er onaniprodukter vel selvsigende nyttesløse i en sådan kalender. En single person der nok har mest brug for den slags køber vel næppe denne kalender, og som par føler vi os bestemt ikke triste nok til at bruge disse produkter. Jeg er godt klar over, at nogle par synes det er gevaldigt sjovt at bruge med og på hinanden, men nu er det min kærestes og min mening der gerne skulle skinne igennem i dette indlæg, og vi syntes ikke det var noget i nærheden af sjovt at åbne kalenderen en hyggelig aften, for at finde et onaniprodukt til mænd. Om noget, så røg lysten lige så hurtigt i skraldespanden som produktet selv.

  Og så var der en butt plug sleeve i, til den vibrator der var i en tidligere låge. Det at ville stikke noget op i numsen har vel mere med fetish at gøre, end almen lyst til at prøve lidt nyt, og den røg med den største skuffelse af alle direkte i skraldespanden. Dem der føler en sådan lyst køber vel specifikt den slags legetøj.

  Nu hvor jeg er af med den sure galle, vil jeg dog gerne lige sige, at vi er glade nok for ting som håndhjern og diverse bløde pakker, men de få ting vi kunne lide opvejer på ingen måde de mange skuffelser vi er stødt på undervejs.

  Jeg er godt klar over, at der skal være lidt af hvert til alle former for lyst og leg i kalenderen, og at ikke alt kan falde i god jord, men overordnet set er vi utilfredse med udvalget, og næste år bliver helt sikkert uden denne kalender. Jeg overvejde faktisk deluxe udgaven, men nu er jeg glad for ikke at have spildt en mindre formue på den. Vi vil nu se os om efter et ordentligt blindfold...
  5 3 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  spændende og positivt overraskende! Da vi havde fået kalenderen hjem, gik vi spændt og ventede på vi måtte begynde at åbne låger. Min bedre halvdel spurgte flere gange, om vi ikke bare kunne åbne alle, med det samme:D
  vi er blevet meget positivt overrasket over indholdet, men også spændingen og hvor meget vi går op i det:D Indholdet er af rigtig fin kvalitet og nogle gode produkter, der er gode til alle. vi frygtede lidt det blot ville være glide cremes prøver og kondomer, men dette er slet ikke tilfældet. det er virkelig fine brugbare produkter, og vi nyder hver dag indtil den 24, at prøve noget nyt og anderledes. Vi har også allerede fundet vores favoritter ;) Vi vil klart anbefale den, og måske vi vil prøve deluxe udgaven til næste år, selvom vi efterhånden får et stort arsenal af legetøj :D Men spring ud i det og køb kalenderen, den er fantastisk
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Julehygge Efter man har fået børn glemmer man måske lidt hinanden og derfor går det lidt tid imellem det skønne sex man kan have.. hverdag bliver hverdag desværre.. men så så jeg denne reklame på denne skønne fristende kaldender sidste år og bestemte at det skulle prøves, men desværre blev den hurtig udsolgt ( men betyder jo bare det virker) så i år skulle det være og ja jeg fik en.. så nu skal der spændende og sætte igang i det frække Univers igen.. og kan kaldt anbefalede det :)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Spændende julekalender Rigtig fint udstyr i rigtig god kvalitet, selve kalenderen flot lavet, og indtil videre spændende indhold.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Rigtig flot En rigtig lækker julekalender, som vi spændt åbner hver dag - og så er indpakningen flot. Vi er positivt overrasket og er sikker det fortsætter. Eneste øv er dog at fjerne smitter af..
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Godt produkt En sjov og spændende kalender, der pifter december lidt op :o)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Så fin og piv fræk! Så lækker og flot en julekalender og indtil videre er mig og manden, helt vilde med den
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vellavet kalender Dog ærgeligt man ikke kan have den stående frit fremme :-) skriften “Sinful” afsløre lidt for besøgende hvad det er, og det er en privat sag.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Mere hygge Efter mig og kæresten har købt julekalenderen, så har vi eksperimenteret mere end hvad vi har gjort før, og fundet ud af hvad vi synes er sjovt.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  God oplevelse Super fint udstyr i rigtig god kvalitet
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Fin kalender glæder mig til i morgen :) So fare so good. Lidt leg og sjov og lidt ny måde at dyrke sex på, mig og kæresten syndes det er en sjov og dejlig at prøve ny legetøj, så får man også prøvet lidt af det hele
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Bedste produkt Det er det bedste produkt som vi har haft købt indtil videre og det skal siges at vi jar altid været tilfreds med de tidligere produkter. Men denne kalender har allerede bragt os så meget sammen og selvom de sidste låger ikke skulle være gode så kan den ikke slå fejl. Vi har anbefalet den til alle dem som vi kender som vi snakker med om sådan nogle ting. Og ved at de vil se om de kan købe en stadig. Det er bare så et perfekt produkt at vi skal med 500% sikkerhed have den igen til næste år. Til dem som læser dette. KØB DEN ikke kan ikke blivet skuffet, heller ikke selvom at i har en del legetøj i forvejen (som vi også har).
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  julekalender flot julekalender, og indtil videre spændende indhold!
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Fun Mega Nice
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  haps i øret Fantastisk produkter og vejledning til og forny sig på, vi gjorder det at vi fulgte instrukserne og har hidtil haft fantastisk sex, pirrende og følelsesladede, så kan klart anbefale her fra
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Lækker Julehygge En dejlig og lækker julekalender, der bringer glæde og hygge...
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Lækkert produkt! Julekalenderen har et lækkert, eksklusivt look, og de produkter vi hidtil har fået i den, har levet fuldt op til forventningerne! Lækre materialer, der holder hvad de lover. Klart pengene værd!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Fræk december Denne julekalender er min kæreste og jeg enige om er den bedste vi nogensinde har haft! Min kæreste var i starten lidt skeptisk om ideen med en fræk kulekalender, men gik efter lidt overtale med på ideen :-) Vi er begge to fuldt ud tilfredse og synes det er rart med et anderledes pift til sexlivet hvilket denne helt sikkert giver!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Pointer søsters synger det ganske enkelt..... i´m so excited Både min hustru og jeg glæder og vanvittig meget til alle er åbne, fedt med nye spændende ting og udfordringer..... så vi takker på forhånd.... :-D
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Glædelig overraskelse! Jeg købte denne til min mand som en overraskelse, og I skulle have set hans ansigt! Vi åbner en låge sammen hver dag, og det er spændende det hele! Yderst smagfuld indpakning, fra yderst til inderst. Den er så flot at have stående inde i soveværelset!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Julekalender Sjov kalender kalender som giver et spændende nyt pust i december og med ting dom man måske aldrig havde købt og prøvet.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Julekalender Min mand er en glad julegris
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Flot og stilfuld. Virkelig et flot design. Og da det kun er d 4 december er forventningerne stadig store. De låger der er åbnet vil helt sikkert blive brugt flittigt. Vi glæder os til at åbne de sidste låger
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Jul kalender God kvalitet til prisen..
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Super fint !!! Perfekt overraskelse til manden, han blev SÅ glad, og december blev lige 24 gange bedre
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Super lækkert Lækkert indtil videre. Alt er afprøvet:)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Lækker kalender for voksne.! Gedigne materialer, fin kvalitet og flot design.
  Opløbet til julen blev pludselig lidt mere interessant ..
  Ren glæde..!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Iiiih så bliv dog snart 1. dec Har set TV reklamen for kalenderen på TV2 den anden aften og blev ret nysgerrig. Måtte bare have fingrene i den. Og den er bare så pæææææn. Jeg kan seriøst ikke holde ud at vente ret mange dage...og det skal jeg heldigvis heller ikke (pyh).
  Fedt kvindevenligt produkt. Pæn guidet folder der følger med. Nu glæder jeg mig bare til at se hvad der er i. Og det gør manden også.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Pirrende Glæder mig helt vildt til D. 1 december, har planlagt hvordan og med hvem jeg skal arbejde mig igennem denne kalender :D julen kommer tidligt i år :p
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Bedste nogensinde Havde en kalender sidste år, den bruges stadig! Kan ikke vente til december
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Fantastisk spændende Den overgår enhver chokoladejulekalender OG skrab! Vil allerhelst åbne alle lågerne med det samme... Men må ikke for manden..
  Glædelig og forførende december
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Meget tilfredse Vi er meget tilfredse indtil videre. Nu er der 4 låger åbne og det er lutter gode sager :-)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Er det ikke snart december?! Vi hentede julekalenderen på posthuset i går og kan næsten ikke vente med at gå december i møde. Selve kalenderen er meget smuk, men indholdet kan vi af gode grunde ikke anmelde endnu. Det medfølgende hæfte er meget vellavet, men vi prøver at lade være med at kigge for meget i det, så vi ikke afslører noget for os selv. Bare det, at vi har købt kalenderen og sammen går og glæder os til at se, hvad der gemmer sig bag lågerne, er pirrende i sig selv, og vi glæder os meget til en hed julemåned.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Den er kommet og frister min hustru... Har modtaget den og givet den videre som gave til min hustru hun glæder sig til at se hvad der gemmer sig bag lågerne.
  Flot indpakning, virker lækker og medfølgende bog med beskrivelser , gør lysten til at snyde lidt større. December kom an...!!!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Flot og vellavet! Fin og flot indpakket julekalender, mig og konen glæder os til at starte med den!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Lækkert og flot design Er særdeles flot og indbydende, - og hver dag er en fest.
  Virkelig en voksenkalender i den bedste betydning.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Godt og spændende produkt, men .... Fint og spændende indhold. I kunne godt have skrevet noget mere neutralt, end "Sinful" på forsiden, så man kunne have den stående fremme. Jeg købte den som gave til min samlever og jeg for at få lidt mere spænding ind i vores sexliv. Min kone klager over, at hun har svært ved at finde "tændingen". Hun er ikke snerpet over indholdet, men nu siger hun, at kalenderen ødelægger hendes sexlyst, fordi det at skulle åbne en låge hver dag opleves som et forventningspres. Så nu er den lagt bort til bedre tider. Det er pokkermig ikke let at være mand.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Knepper som ALDRIG før Havde der fandstes en kalender til hver mdr året rundt ville der blive lavet oste vinduer året rundt i det lille rum
  5 5 1

  Du anmelder: Sinful Julekalender 2018

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Årets frækkeste julekalender 2019 er snart på lager!

  Sinful julekalender 2018 blev revet væk af tusindvis af glade danskere. Skriv dig op nu og vær den første, der får besked, når årets frækkeste julekalender er klar.

  Vi glæder os til at gøre julen endnu frækkere igen i år.