Sybian Sex Maskine
Sybian Sex Maskine
11.995,00 kr
Sybian Sex Maskine

Sybian Sex Maskine

5.0 (1)
11.995,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Sybian er den ultimative sexmaskine, der med sin kraftfulde stimulation kan få dig i ekstase hver gang du bruger den. Netop fordi Sybian er så effektiv er den blevet verdenskendt og den er blevet omdrejningspunkt i adskillige erotiske film.

Sex maskinen Sybian består af en sort halvcylinder med motor i, som du sætter sig over, når du har til tilsluttet det tilbehør, du ønsker. Sybian leveres med både dildoer og anal plugs, som nemt kan udskiftes alt efter hvilken stimulation du foretrækker.

Vi anbefaler, at du bruger en god, vandbaseret glidecreme sammen med din Sybian sexmaskine, så de forskellige tilbehør bliver mere behagelige at føre op og oplevelsen med maskinen bliver endnu bedre.

Detaljer

LÆNGDE, MASKINE: 32 cm.
BREDDE, MASKINE: 34 cm.
HØJDE, MASKINE: 22 cm.
STØJSVAG: Nej.
STRØM: Tilsluttes stikkontakten.
FJERNBETJENT: Ja (fjernbetjening med ledning).
VÆGT: 10 kg.
MEDFØLGER: Tilbehør til anal og vaginal stimulation, fjernbetjening, instruktions dvd.

VARENUMMER: 13896.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Wauw

Sybian er det ultimative sexlegetøj. Både alene og som par. At sidde og styre hastigheden når ens partner sidder på fed er helt fantastisk. Den har helt sikker orgasme garanti både for hende og ham. Og et godt råd til når kvinden bruger den. Læg håndklæder for det kan godt blive mega meget vådt. Vi har som par aldrig oplevet nogetlignende. Aldrig følt os så tilfredsstillende før. Og nyder man anal stimulation som man er der helt sikkert de mest fantastiske analorgasmer i vente. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk