Sexmaskine

Har du nogensinde prøvet en sexmaskine? Her finder du vores udvalg af forskellige maskiner, nogle kan justeres, andre transporteres, og mange af dem både nydes af mænd og kvinder. En sexmaskine giver en masse nye legemuligheder.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
ABS-plast (12)
Aluminium (8)
Lak (2)
Metal (12)
Neopren (1)
Nylon (1)
Plastik (2)
Polyester (1)
PVC (2)
Rustfrit Stål (3)
Silikone (9)
Stål (6)
TPE (4)
TPR (2)
Mærke
Cowgirl (1)
Doc Johnson (4)
Excellent Power (1)
F-Machine (6)
Fantasy For Her (1)
Fetish Fantasy Series (3)
Frisky (1)
Hismith (9)
Liberator (1)
LoveBotz (20)
Lovense (1)
Master Series (2)
NMC (1)
Shockspot (4)
Sportsheets (1)
Suck-O-Mat (2)
TOYJOY (1)
Wand Essentials (1)
You2Toys (6)
Vis alle 73 produkter
Du har set 48 af 73 produkter
Hent flere

Sexmaskiner til et sjovere sexliv

Tag jeres sexliv til det næste niveau

Sexmaskiner er en fantastisk opfindelse. Takket være dem, er det muligt at opleve sex på en helt ny måde, hvor det ikke bare handler om almindeligt samleje eller onani. Med en sexmaskine, kan I nyde jeres frække, pirrende stunder med hinanden på en helt ny og anderledes måde, end I tidligere har oplevet det. Det kan være, at I tidligere har givet jer i kast med forskelligt sexlegetøj til par, som har været sjovt og udfordrende, men at I nu er klar til at tage skridtet videre og virkelig opleve en ændring i jeres sexliv.

Med en fræk sexmaskine kan I få en pirrende fælles oplevelse, der vil være anderledes, end noget andet I nogensinde har prøvet før. Her i kategorien kan I finde et rigtig stort og varieret udvalg af forskellige maskiner, der alle har det tilfælles, at de kan tage jeres sexliv til et helt nyt niveau.

Eksperimenter med sex

At introducere en sexmaskine til jeres sexliv kan betyde, at I kan begynde at eksperimentere endnu mere med sex. Flere af maskinerne er nemlig lavet til, at både han og hun vil få stor nydelse af at bruge maskinerne. Der er flere varianter, der er lavet specifikt til penetrering eller double penetrering, hvad end der er tale om vaginal- eller anal penetrering. Derved kan både han og hun være med i den frække leg. 

Nogle af de forskellige sexmaskiner kommer også med en trådløs fjernbetjening, der gør det muligt for den ene part at nyde godt af stimuleringen fra den frække maskine samtidig med, at den anden part kan få lov til at styre stimuleringen ved hjælp af fjernbetjeningen. Dette kan der også være en stor nydelse i, da man ved, at det er op til en selv, hvor meget nydelse den anden part skal have lov til at have. Brug det som en del af en fræk dominans, hvis I er til den type af seksuel leg.

Brug en dildo maskine for et ekstra pift

Udover de forskellige maskiner, der er oplagte at bruge til fræk parleg, finder I naturligvis også en række af forskellige maskiner her i kategorien, der kan bruges til sololeg for både ham og hende. Til hende findes der flere dildo maskiner, der virkelig kan give den gas med stempelbevægelser, der kan få hende til at komme igen og igen, når hun mærker den store dildo bevæge sig inden i hende, helt uden at hun selv kan kontrollere det.

Til ham findes der forskellige “malkemaskiner”, der kan bruges til at give noget der minder om et blowjob i verdensklasse. Det er selvfølgelig ikke en maskine, der nødvendigvis kun kan bruges, når man er alene. Den vil fungere mindst lige så godt som en del af en dominans leg, hvor hun får lov til at have kontrollen over, hvor meget han skal have lov til at nyde den pirrende stimulering af lufttryk fra maskinen, der i sidste ende vil sende ham helt ud over kanten.

Mulighederne er mange med en fræk dildomaskine, og det er kun jeres fantasier, der sætter grænsen for, hvilke frække lege I kan eksperimentere med.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk