Tantus Fantasy Gag Ball Penisformet

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Tantus Fantasy Gag Ball Penisformet 1

Tantus Fantasy Gag Ball Penisformet

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

399,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Penis Gag Ball, somsættes for/i munden.

  Gag Ball'en lukkes med tryklåsknapper.

  Fremstillet af læder (rem) og medicinsk silikone (mundstykke), 100 % ftalat- og latexfri.

  Produceret (håndlavet) i USA.

  Mål: Diameter: 4 cm. Længde: 7.5 cm.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Denne Gag Ball har et mundstykke formet som en penis. Stropperne er af læder, og de kan nemt på- og afmonteres, så du kan vaske silikone mundstykket, der i øvrigt er opvaskemaskinesikkert.

  Tantus penis Gag Ball er produceret i medicinsk silikone og er derfor smag og lugtfri. Den er behagelig at have i munden for både tænderne og læberne.  

  Gag Ball'en fastspændes ved hjælp af tryklåsknapper og kan indstilles i forskellige størrelser.

  HUSK: Sikkerhed og tillid, er de grundlæggende principper for BDSM leg. Tjek vejrtrækning under brug. Før brug skal I blive enige om et stop-ord/signal for jeres egen sikkerhed!

  Diameter: 4 cm. Længde: 7,5 cm. Håndlavet og produceret i USA , 100 % ftalatfri.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk silikone og læder.
  FTALATFRI: Ja.
  DIAMETER: 4 cm.
  LÆNGDE: 7,5 cm.
  HOVEDOMKREDS: Ca. fra 48 til 60 cm. Juesteres med velcro.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Meget fin kvalitet Denne gag er dejlig blød og behagelig i munden. Der er plads til tænderne, så selv efter lang tids uafbrudt brug er der ingen problemer for hverken tænder eller kæber.

  Det er fremragende at selve gag´en med trykknapper kan frigøres fra remmen, som spændes om nakken. Dermed er rengøringen betydelig nemmere og mere hygiejnisk. Dette er virkelig et stort plus.

  Det er tidligere i en anmeldelse blevet bemærket at denne gag pga. sin store størrelse ikke bør hedde "for begyndere". Dette må være afhængig af den enkeltes mundstørrelse. Jeg synes nemlig ikke at den er for stor og kunne tværtimod godt kunne have tænkt mig en anelse mere fylde. Men det er jo en individuel vurdering.

  Forbindelsen mellem gag og rem er også så blød og veludført at der ikke opstår ubehagelige mærker i mundvigen hvis remmen har været spændt stramt til i længere tid. Det er rigtig godt.

  Pga. sine gode materialeegenskaber og sin fine forarbejdning er der tale om et kvalitetsprodukt, som kun kan anbefales til dem, som nu engang tænder på den slags.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Dejlig stor sut ;o) Virkelig lækker penisformet gag, der sikrer effektivt mod uønsket snak fra den slave, der får lov til at bære den.
  Den fylder så meget i munden, at der ikke levnes mulighed for andet end støn når den spændes fast. Læderremmen med velcrolukning virker ved første øjekast lidt spinkle, men når gag'en proppes helt ind i munden holder remmen den tilstrækkeligt på plads - en ordentligt bundet slave får den ikke ud af munden ved egen hjælp. Silikonen er dejlig blød og minder meget om en rigtig penis. Den heldige slave kan bide godt i den uden at efterlade mærker, men vil sikkert foretrække at sutte på den ;o) Nærmest pladen er pikken gjort tyndere så der er god plads til slavens tænder og slaven kan have den i munden dejligt længe uden at risikere krampe i kæberne.
  Til begyndere eller slaver, der føler ubehag ved at have noget langt tilbage i munden, kunne man måske have ønsket sig gag'en omkring en centimeter kortere - men får man lov til at vænne sig til denne gag vil man sagtens kunne hygge sig med den i lang tid.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Fin gag! Alt i alt har vi været meget tilfredse med denne gag. Den er dog på nogen områder anderledes end forventet, både i positiv og negativ retning.

  Siliconen som selve gagen er er lavet af er meget blød i forhold til andet sexlegetøj i silicone. Ikke at det nødvendigvis gør noget, men vi havde forventet at den ville være mere hård i det. I øvrigt virker materialet utroligt tiltrækkende på støv.

  Gaggen er temmelig stor i det, og personligt ville jeg nok have kaldt den 'advanced ball gag' frem for 'beginner'. Den fylder meget i munden, og har man nemt ved at gagge, eller har man aldrig prøvet en gag før ville jeg nok vælge en anden type, fx en alm. ball-gag. I tillæg synes jeg at en ball-gag er en del mere flatterende, da denne fylder meget i ansigtet med sin store sorte bagflade. Men vil man gerne have lukket munden helt er denne gag glimrende :)

  Selvom den fylder meget bagtil i munden er den utroligt behagelig for tænderne og kæberne, som fint kan slappe af rundt om 'bidestykket'. Så på trods af størrelsen har den fungeret fint til langtidsbrug. Får man spændt den ordenligt fast er den også ret svær at skubbe ud, medmindre man har hænderne fri selvfølgelig. Personligt er jeg ikke den store fan af velcro og har overvejet at sy et spænde i i stedet. Men det er jo så smag og behag :)

  5 4 1

  Du anmelder: Tantus Fantasy Gag Ball Penisformet

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om: