Tantus Realdoe Slim Realistisk Strap-on
Tantus Realdoe Slim Realistisk Strap-on
Spar 35%
549,00 kr
Spar 35%
Tantus Realdoe Slim Realistisk Strap-on   1

Tantus Realdoe Slim Realistisk Strap-on

4.5 (1)
Forventes på lager igen den 25/01/2023 - Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.
849,00 kr 549,00 kr
Oversigt
Beskrivelse

Tantus Realdoe Slim er en harness-fri strap-on, I begge to kan nyde. Det smalle design gør den ideel til jer, som ønsker realistisk stimulation, der ikke er for fyldig. 

Med Realdoe Slim får I en lækker strap-on dildo uden stropper, som giveren holder oppe med sine bækkenbundsmuskler. På den måde opnår hun pirrende stimulation, samtidig med at også modtageren stimuleres. 

Dildo vibratoren har et naturtro udseende og den del modtageren kan nyde, har en året overflade og et tydeligt hoved, som sikrer ekstra stimulation. 

Tantus Realdoe Slim leveres med en bullet vibrator, som kan sættes ind i dildoen, når I vil gøre legen ekstra nydelsesfuld for jer begge. Vibratoren anvender 3 stk. LR44-batterier, som medfølger i pakken. 

Obs! Nogle par skal prøve Tantus Realdoe Slim et par gange, før de får fuld glæde af den, mens andre får det fra første gang, de bruger den. 

Obs! Ønsker I en vibrerende strap-on dildo, der er større end Tantus Realdoe Slim, kan I vælge den originale Tantus Realdoe, som også fås her i shoppen.

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk Silikone.
FTALATFRI: Ja.
DIAMETER, MODTAGER: 3,5 cm.
LÆNGDE, MODTAGER: 14 cm.
DIAMETER GIVER: Op til 3,8 cm.
LÆNGDE GIVER: 8 cm.
VIBRATOR: Ja (udtagelig bullet)
VIBRATIONSNIVEAU: 1.
BATTERIER: 3 x LR44 (medfølger).
VANDTÆT: Ja.
SPROG: Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Portugisisk.

VARENUMMER: 14412.
Anmeldelser
4.5
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Et ord; Fantastisk

Lækker stropløs. Føles utrolig realistisk! Vi er et par, der virkelig har haft det sjovt med den her fyr! Begge bliver dejligt stimuleret, når han er færdig med hende. Fungerer også perfekt som dildo til hende og muligheden for dobbelt penetration har givet hende utrolig kraftige orgasmer. Vi elsker den rigtige dildo og bruger den ofteunder fræk leg, både sammen og alene;) Jeg er overbevist om, at dette er den lækreste fælles dildo på markedet! ANBEFALES! Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk