TENGA Egg Lotion Glidecreme 65 ml

Klik på billederne for at forstørre dem

  • TENGA Egg Lotion Glidecreme 65 ml  1
  • TENGA Egg Lotion Glidecreme 65 ml  2
  • TENGA Egg Lotion Glidecreme 65 ml  3
  • TENGA Egg Lotion Glidecreme 65 ml  50

TENGA Egg Lotion Glidecreme 65 ml

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

69,00 kr

Kort info

Kort info

Vandbaseret glidecreme fremstillet til brug sammen med Tenga Egg.

Tube giver nøjagtig dosering og sikrer en god hygiejne.

100 % kondom sikker.

Indeholder 65 ml Tenga Egg Lotion.

Godt at vide

Beskrivelse

Tenga Egg Lotion er en meget cremet og blød vand-baseret glidecreme, udviklet specielt til TENGA EGGs. Da den er vandbaseret, giver det en mulighed for at bruge den sammen med alle produkter produceret i silikone.

Egg Lotion er også 100 % sikker at bruge sammen med kondom. Dispenser giver nøjagtig dosering og sikrer en god hygiejne.

Detaljer

MATERIALE: Vandbaseret.
STØRRELSE: 65 ml.
SMAG OG DUFT: mild.
KONDOM-SIKKER: Ja.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Bedste. Glidecreme. Ever. Den blev købt til min daværende kæreste sammen med et af Tengas andre produkter. Det viste sig at være den bedste idé jeg nogensinde har fået. Jeg er ret sart i de intime områder. Af den grund havde vi aldrig kunne få analsex til at fungere. Enten var glide evnen for ringe, det var for mærkelig konsistens, det gav svien ved kontakt med slimhinder osv. Så prøvede vi tengas glidecreme. Jackpot! Analsex har aldrig været så nemt. Jeg bruger intet andet til formålet nu. Eneste minus er at det ikke kan fås i 1L dunke
5 5 1
Generel Vurdering
Glideevne
Rigtig god Denne glidecreme er bare i orden. En nem lille beholder, som er nem at have med sig. Konsistensen er lækker og glideevnen er som den skal være. Den anbefaler jeg :)
5 5 1

Du anmelder: TENGA Egg Lotion Glidecreme 65 ml

Hvordan vurderer du produktet? *

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.