TENGA Egg Stepper Onani Håndjob til Mænd

Klik på billederne for at forstørre dem

  • TENGA Egg Stepper Onani Håndjob til Mænd produktbillede 1
  • TENGA Egg Stepper Onani Håndjob til Mænd produktbillede 2
  • TENGA Egg Stepper Onani Håndjob til Mænd  3
  • TENGA Egg Stepper Onani Håndjob til Mænd  4

TENGA Egg Stepper Onani Håndjob til Mænd

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

69,00 kr

Kort info

Kort info

Tenga æg er et blødt onaniprodukt til single eller par-leg. Lavet som et engangsprodukt, men kan holde 5-6 gange.

Føres ned over penis og strækkes i samme bevægelser som ved almen onani.

Indersiden af ægget stimulerer penis med det bølgede mønster.

Fleksibelt - kan strække sig fra 6,5 cm og helt op til 30 cm.

Bedst sælgende sexlegetøj i Japan.

Produceret under høje kvalitets krav i Japan.

Godt at vide

Beskrivelse

TENGA Æg Stepper er et sjovt og genialt onaniprodukt til mænd. Tag ægget ud af æggeskallen, hæld det medfølgende glidecreme ned i det lille hul, der er i ægget og lad penis glide ind i det lille hul.

TENGA Æg Stepper kan strække sig op til 30 cm i længden og passer til alle penis størrelser. Du eller din partner styrer ægget i hånden, og det fungerer faktisk som et håndjob, bare meget blødere og mere intenst.

Indersiden af TENGA Stepper er fyldt med små bløde trekantede knopper, der stimulerer og massere penis.

Når du modtager dit TENGA Æg, vil du blive fascineret af, hvordan det lille 6,5 cm æg kan strække sig helt op til 30 cm i længden. TENGA Egg fås i flere forskellige varianter. Du finder dem alle her i Sinful.dk shoppen.

TENGA Æg er det perfekte rejse legetøj til den lystfulde mand, ingen gætter hvad det er!

OBS: Tenga Egg er lavet som et engangsprodukt, men kan sagtens bruges flere gange, hvis du passer på det, vasker det grundigt efter brug og påfører ny glidecreme. Hvor mange gange, det kan bruges, vil afhænge af, hvor hård du er ved sleevet, når du bruger det. Vi anbefaler, at du holder så langt nede på sleevet som muligt, for ikke at belaste den yderste del for meget.

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk silikone.
PHTHALAT-FRI: Ja.
LÆNGDE: 6,5 cm - 30 cm.
DIAMETER: Op til 15 cm.
PASSER TIL: Alle penis størrelser.
GLIDECREME: Vandbaseret.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Stimulation
Brugervenlighed
Orgasme garanti
Fantastisk Jamen mig og kæresten købte en pakke med 6 æg, hvor af det her var et af dem. Jeg må sige har haft noget svært ved orgasme når andre end mig selv gør det, men på med denne smarte lille en og i med noget glidecrem så kan kæresten få en til at cumme på ingen tid!
Kan snildt bruges igen ved ordentlig rengøring, kan dog ske at efter et par gange skal der et nyt til!

Kan klart anbefales
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Stimulation
Brugervenlighed
Orgasme garanti
Forrygende, men kortvarigt Jeg har nu prøvet en håndfuld forskellige Tenga Eggs, og jeg synes de alle er ret gode. Dette fik jeg i gave for nyligt.
Det er svært at sige hvorvidt de giver en forskellig oplevelse, men ét er fælles, og det er at de er enormt gode at bruge!
Jeg kommer altid virkelig godt når jeg bruger dem, men desværre også ret hurtigt. Det er jo et plus for nogen - for mig føles det bare så godt, at jeg gerne ville køre lidt længere. Hvis man vil give den lidt ekstra krudt, så kan jeg anbefale at bruge det sammen med en buttplug.

Æggene kan typisk bruges omtrent 3 gange, hvis man vasker dem grundigt efter brug, men de er ikke designet til at blive brugt gentagne gange.
Det skal klart prøves!
5 4 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Stimulation
Brugervenlighed
Orgasme garanti
Fortryllende! Dette produkt har bragt min kæreste og jeg på et nyt sexeventyr! Dette er ikke blot et onaniprodukt, men mindst lige så meget et forspilsprodukt til manden! Ægget er silkeblødt og med de forskellige udformninger der er i hver variant er der fri mulighed for at finde den, som virker allerbedst for en eller søge forskellige oplevelser med sin partner. Jeg kan klart anbefale ægget, uanset om det er onani eller med sin partner.
5 5 1
Materiale og kvalitet
Generel Vurdering
Stimulation
Brugervenlighed
Orgasme garanti
Næsten helt perfekt Ægget giver en suveræn blød fornemmelse da det har et meget lækkert materiale. Det burde blot være lidt længere da det ville gøre fornemmelsen en hel del bedre er jeg sikker på! Ægget får mine anbefalinger!
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Stimulation
Brugervenlighed
Orgasme garanti
Dejlig følelse Et sjovt men godt produkt i en fin kvalitet. Det er ikke nogen skelsættende oplevelse, men det giver en rigtig dejlig følelse, der kan sammenlignes med oralsex eller et handjob med glidecreme. Kan sagtens genbruges efterfølgende ved ordentlig rengøring, dog opslides toppen på et tidspunkt.
5 4 1

Du anmelder: TENGA Egg Stepper Onani Håndjob til Mænd

Hvordan vurderer du produktet? *

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.