TENGA Flip Hole Onaniprodukt

Klik på billederne for at forstørre dem

 • TENGA Flip Hole Onaniprodukt -TESTVINDER 1
 • TENGA Flip Hole Onaniprodukt -TESTVINDER 2
 • TENGA Flip Hole Onaniprodukt -TESTVINDER 3
 • TENGA Flip Hole Onaniprodukt -TESTVINDER 4
 • TENGA Flip Hole Onaniprodukt -TESTVINDER 50
 • TENGA Flip Hole Onaniprodukt -TESTVINDER 100

TENGA Flip Hole Onaniprodukt

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

699,00 kr

549,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Tenga Flip Hole er Et af de mest solgte onaniprodukter i verden.

  Den bløde sleeve med en yderst pirrende indvendig struktur forkæler penis med en ophidsende og realistisk stimulation.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Tenga Flip Hole er et af verdens mest populære onaniprodukter til mænd. Den giver dig en meget realistisk følelse og intens stimulation takket være den indre silikone struktur med riller, knopper og kløfter.

  Flip Hole er som mange andre onaniprodukter IKKE designet som en vagina, men er derimod meget stilren og diskret i designet.

  Den har meget fleksible sider, så du nemt kan klemme og massere din penis. Du kan trykke luft ud af onaniproduktet og derved skabe et vakuum, som føles strammende og meget stimulerende.

  Tenga Flip Hole er det første onaniprodukt i verden, som det er muligt at åbne. Dette sikrer en meget hygiejnisk rengøring. Der medfølger desuden 2 prøver på glidecreme.

  Flip Hole er et 100 % manuelt produkt, som ikke bruger batterier. Det er bevægelserne du gør med den og den indre stimulerende struktur, som i fællesskab gør alt arbejdet.

  Onaniproduktet er noget af det ypperste du kan opleve inden for sexlegetøj til mænd.

  Alle Tenga produkter produceres i Japan under høje kvalitets krav, og der benyttes patenteret teknologi.

  Detaljer

  MATERIALE: PC og TPE.
  FTALATFRI: Ja.
  UDVENDIG LÆNGDE: 17 cm.
  INDVENDIG LÆNGDE: 14 cm.
  UDVENDIG DIAMETER: 7,6 cm.
  VÆGT: 680 g.
  PASSER TIL: Alle Størrelser.
  GLIDECREME: Vandbaseret.
  MEDFØLGER: 2 stk. vandbaseret glidecreme á 10 ml.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  HOLD DA OP!! Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige onaniprodukter til mænd lige fra de "tarvelige" silikonehylstre i tvivlsom kvalitet over fleshlight og til sidst nu tenga flip hole.
  INTET af det jeg tidligere har prøvet kommer i nærheden af Flip hole. Den er stilfuldt udformet og forsøger ikke at ligne en vagina eller give assoicationer til pornostjerner eller forsøger at love mere end den kan holde.

  Men hvad er det så den lover? Jo, den lover at stimulere penis på forskellig vis alt efter om du blot kører den op og ned af penis eller om du forsøger dig med de 3 tryksteder den har eller drejer den 180 (de 2 halvdele er jo forskellige) Holder den så hvad den lover? OH YES. Aldrig i mit liv har jeg prøvet noget der stimulerer mig så intenst og kraftigt og virkelighedstro på trods af at den ikke ligner den virkelige vare. Går man i "blowjob mode" ved at trykke på et af trykpunkterne, lyder det sågar som et sluprende blowjob hvilket ikke gør intensiteten mindre. Hvis jeg bruger den i moderat tempo, holder jeg sjældent mere end 5-10 minutter før jeg får en orgasme der mest af alt kan sammenlignes med et jordskælv i kroppen.

  Nu syntes du måske det lyder lidt overdrevet, men tro mig; den er virkelig helt fantastisk. hvis den kostede det dobbelte, ville den stadig være pengene værd.

  Der er 3 forskellige glidecremer med i hver deres tykkelse som dog ikke gjorde den store forskel for mig og jeg bruger derfor en almindelig vandbaseret glidecreme.
  rengøring er enkel da man blot skiller den ad og skyller den under lunkent vand og hænger den til tørre til næste gang man skal en tur i himlen.

  Kunne man have givet 10 stjerner, så havde den også fået det.

  Køb den, du vil ikke fortryde det.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Fantastisk produkt Det produkt kan klart anbefales. Jeg købte det efter at have læst mange gode ting om Tenga og det bliver helt sikkert ikke det sidste jeg køber fra dem.

  Jeg har brugt Tenga Flip Hole de sidste mange uger og det har ændret mine "vaner" lige fra jeg modtog produktet. Skal siges dette er mit første stykke sexlegetøj.

  Det er et meget nemt produkt at bruge - simpel i sin konstruktion og anvendelse. Man hiver bare det yderste "hylster" af (som ses på billedet) og åbner selve legetøjet så man kan tilføje glidecreme på og derefter indsætte det "omvendt" på hylsteret så man har adgang til legetøjets indgang.

  I starten syntes den ekstremt stimulerende, da jeg ikke var vant til det, men efter en uge var den helt tilpas.

  Teksturen indvendigt er dejlig blød, så man kan sagtens bruge den længere af gangen - især hvis man bruger masser af glidecreme. Det kan man eksperimentere lidt med. Jeg har også prøvet at bruge ganske lidt og det kan sagtens lade sig gøre. Jeg kan dog ikke anbefale at prøve uden - det er næsten umuligt at "bruge" og hvis det lader sig gøre, så antager jeg at det er knapt så behageligt, som med glidecreme.

  Produktet har tre knapper. Jeg bruger hovedsagligt kun den midterste og engang imellem den øverste. Jeg synes ikke at den nederste gør så meget for mig. Man kan sagtens anvende produktet uden at bruge knapperne, hvis man synes det er for besværligt.

  Rengøringen er super nem og tager ikke mere end 1-2 min. Det eneste man skal gøre at tage det ydre hylster af, åbne den, skylle med vand og lidt mild sæbe og så hænge den til tørre på hylsteret. Så er den klar til brug igen.
  Og den bruges mange gange hvis man behandler den godt og holder den ren. Der står 50 gange i produktbeskrivelsen, men tror sagtens man kan bruge den dobbelt så meget hvis ikke mere, hvis man vedligeholder den ordentligt.

  Jeg synes klart at man bør give Tenga en chance, hvis ikke dette, så er der flere varianter såsom Black, Silver og Red, som hver har deres egen særlige indenvendige tekstur.

  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Super produkt Dette er med mange længder det bedste produkt jeg har købt. Med det mener jeg det er lige kort fra genialt. Det føles super godt både holdbarhed og i brug, produktet føles godt hver gang men dog anderledes afhængig af hvor meget pres man tilføjer de enkelte punkter.

  Gode sider: super kvalitet og mulighed for lidt variation.

  Dårlige: låse mekanismen kan drille lidt men virker!

  Jeg kan kun anbefale dette. Er godt og nemt af bruge samt rengøring er super nem (jeg anbefaler deres bundle hvor du køber rengøring og glidemiddel!)

  Husk glide middel !!
  5 5 1

  Du anmelder: TENGA Flip Hole Onaniprodukt

  Hvordan vurderer du produktet? *