TENGA Flip Zero Black Onaniprodukt

Klik på billederne for at forstørre dem

TENGA Flip Zero Black Onaniprodukt

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

799,00 kr

549,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Tag sagen i egen hånd og forkæl dig selv med en eksplosiv onanioplevelse.

  TENGA Flip Zero Black er en ny, ekstra stram udgave af den populære TENGA Flip Zero.

  Materialet, teknologien og designet er alt sammen blevet forbedret, så du får en ekstra skøn stimulation.

  Lavet i Japan.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Kunne du lide TENGA Flip Zero, så vil du elske TENGA Flip Zero Black! Onaniproduktet er en forbedret og ekstra stram udgave af den populære bestseller.

  Materialet og det indvendige mønster føles om muligt endnu mere pirrende og vil med sikkerhed give dig den mest eksplosive onanioplevelse til dato.

  Onaniproduktet er nemt at bruge. Den nye teknologi med det indvendige hængsel sikrer, at væsker såsom glidecreme ikke siver ud, men bliver i produktet. Ved at trykke på de fleksible sider kan du presse luften ud af produktet og derved efterligne følelsen af et blowjob.

  TENGA Flip Zero Black er produceret i Japan og fremstillet af materialer af høj kvalitet. Det har en indre dybde på 14 cm og en fleksibel åbning, der passer de fleste størrelser. Der medfølger et etui til opbevaring og en prøve på TENGA Hole Lotion.

  Detaljer

  MATERIALE: TPE, ABS og silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  VANDTÆT: Nej (stænktæt).
  UDVENDIG LÆNGDE: 17 cm.
  INDVENDIG DYBDE 14 cm.
  ÅBNING, DIAMETER: Ca. 2 cm (kan strækkes).
  MEDFØLGER: Etui til opbevaring og prøve på glidecreme.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Så store orgasmer, at det næsten er uudholdeligt Købte dette produkt for et par dage siden og modtog det fra morgenstunden dagen efter. God og hurtig levering.
  Dette er mit første high-end onaniprodukt (førend har jeg kun haft et billigt onanisleeve) og kvalitetsforskellen er tydelig. Det er meget stimulerende uden at være overstimulerende da det er et meget blødt materiale. Vaccumfunktionen er virkelig godt udført og nem at bruge - gør at du kan få lige den stramhed du ønsker. Jeg vil dog sige, at dette produkt ikke er egnet store peniser. Jeg er selv kun lidt større en gennemsnittet, men oplever alligevel at jeg ikke kan støde helt i dybden og at produktet nogle gange klikker sig åbent, når jeg bliver for ihærdig. Personligt finder jeg det dog ikke problematisk, nærmere føles det realistisk med lidt modstand i dybden, men hvis man er meget stor kan jeg forestille mig problemer.
  Den er nem at rengøre og tørrestativet virker efter hensigten!

  Alt i alt et tilfredstillende produkt, der allerede har givet mig flere orgasmer: så store at det næsten gør ondt - som jeg ellers kun har oplevet ved at godt blowjob.

  OBS: Da jeg købte produktet var jeg ikke klar over, at der var forskel på den hvide og den sorte i andet end farven, så vær opmærksom på at det er et anderledes mønster inden i!

  God spiller ;)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Fantastisk, funtionel, og flot. Zero flip er stilrent og skriger ikke se på mig, jeg er her, det meste af indpakningen der følger med bliver brugt som opbevaringen så der er meget lidt der skal kasseres, rengøring er nemt og ganske hurtigt. når den skal tøres dog er det lidt akavet at skulle balancere den på det "stativ" der bliver brugt, det er svært at klikke det til men værrere er det ikke. super fedt produkt
  5 4 1

  Du anmelder: TENGA Flip Zero Black Onaniprodukt

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om: